Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > www.autohifi.cz

o Navštíveno 88x o
o 02.10.2005, 17:54 | X-sat (M)
Až budete zase řešit nějaké "útoky" na či od autohifi.cz - podívejte se na jejich férové chování - jako noname jsem zaslal na jejich forum INFORMACI

foto k příspěvku  od X-sat

o 21.09.2005, 20:43 | deda
koukám že se tam moc dlouho neudržela
o 21.09.2005, 20:43 | X-sat (M)

foto k příspěvku  od X-sat

o 21.09.2005, 20:45 | X-sat (M)
A tomu já říkám KURWA svinstvo!!! Mám na to kompletní printscreeny a garantuju Vám, že to nacpu i na autohifi.cz. Nejsem tvůrcem ani zástupcem tohoto DF a jsem svobodný člověk. Tohle je sprostá cenzura UBOŽÁKŮ
o 21.09.2005, 20:46 | michal_smsmsm (A)
hezky... :(
o 21.09.2005, 20:47 | Daryl (A)
X-sat: ne, to je potirani konkurence. Jsme pro ne seriozni konkurent. Popravde, pokud by sem prisli oni a zacali psat podobny veci, mazal bych to taky.
o 21.09.2005, 20:48 | MarauderZ28
proč bys to měl mazat ? To nechápu .. pokud napíšou pokud Vám tady nikdo neporadí podívejte se na .... je dle mě naprosto OK ...
o 21.09.2005, 20:49 | deda
jojo správce autohifi se asi rozhodl cenzurovat všechny přízpěvky v kterých se objeví slovo AUTOHIFICLUB
o 21.09.2005, 20:53 | LadaF
daryle máš provdu s tou konkurencí , tim mazánim se snažej jen chránit
o 21.09.2005, 20:53 | X-sat (M)
Daryl - tos snad nepsal ani Ty... Proboha, když hledám radu - jsem VDĚČNÝ za jakoukoliv informaci!!! Až budou mít v pravidelch DF něco ve smyslu - zákaz odkazovat na jiné stránky, potom no comment, ale tohle teda nééé!!!
o 21.09.2005, 20:55 | X-sat (M)
Jestli se chcete přít o právní otázku věci - klidně můžeme - vím, že nemáte pravdu...
o 21.09.2005, 20:57 | Daryl (A)
x-sat: hele tim odchodem se rozhorel flamewar. Nebudu se ted hadat o to kdo ma pravdu. jasne ze my. Ale na druhou stranu z valky vyjde jen jeden vitez. Nebo se oba znici ? Od te doby co to zjistili neustale odrazim utoky na server. Nemohu tvrdit, ze je to od nich ..ale ....nemam dukaz. Takze jsem na tom bit jen ja.
o 21.09.2005, 21:00 | deda
Daryl:no pokud jsem pro někoho seriozní a silnej konkurent tak nemám zapotřebí mazat nějaké příspěvky s odkazem na jiné stránky.každej si udělá obrázek sám a zůstane stejně tam kde je to pro něj lepší,tzn.že tady.
o 21.09.2005, 21:00 | X-sat (M)
Daryl - ale o tom jsi nemluvil... Každopádně je to dost smutný. A za tím, co jsem psal si stojím. Jsou to lháři.
o 21.09.2005, 21:03 | rencek
daryl - utoky? co zkouseji delat?
o 21.09.2005, 21:05 | erix7 (K)
Dryl daji se nejak utaky vystopvat ? ja sem uz rikal PC nepaniiaju ale... (K!) rulezz
o 21.09.2005, 21:06 | Daryl (A)
X-sat: ale pro ne je to byznys. A byznys je tvrdej. Prezije jen ten se silnyma loktama. Mas snad pocit, ze podnikani v nasem state se ridi ferovosti ? Ano, umim to, umim se branit. Ano delam to pro nas, pro cleny clubu, pro lidi se kteryma si pokecam. Nikdy jsem nechtel vas uzivatele obtezovat otazkou penez na provoz fora. chci to resit jinak. Ale takove utoky a konkurence naklady rapidne zvysuji. Spotrebovavaji muj docela drahy cas bez ohledu na dalsi faktory. Nechci tu brecet, ze po 14ti dnech uz toho mam plny kecky.
zamitam i navrhy na zpoplatneni fora, nebo nejakej dobrovolnej prispevek. proste jen nechci, aby se to zbytecne hrotilo. Pokud obcas hodis link nekomu, ze se tu muze zeptat, je to podle mne ok, ale delat okate cilenou reklamu na konkurencnim serveru je zbytecna provokace.
o 21.09.2005, 21:07 | Daryl (A)
najdete si v google vyrazy "DOS" "Denial of service" a "distributed DOS" ...

proti prvnimu se umim branit celkem v pohode. Proti duhemu je to uz velkej problem. Bez ohledu na dalsi moznosti. Nic neni neprekonatelne a aby mi nekdo hacknul server a znicil mi tim byznys ...
o 21.09.2005, 21:08 | Daryl (A)
erix7: tezko, hodne tezko. Takova anlyza utoku s urcenim puvodce zabere desitky hodin nehlede na to ze i tak je sance na uspech asi 5%.
o 21.09.2005, 21:09 | deda
podle mě by bylo nejlepší kdyby na to jejich forum nikdo nelezl,pořád tam vidím někoho zalogovanýho.Mi neříkejte že když se tam nikdo týden,dva,tři, neukáže že budou fungovat dál..
o 21.09.2005, 21:10 | X-sat (M)
jj, Daryl ví o čem mluví... Také jsem se s tím setkal... Pokud aktér neni idiot...
o 21.09.2005, 21:11 | michal_smsmsm (A)
hlavne se tim odstavi cely server ci cele pole na to aby vystopovali utok... coz si jen tak nekdo nedovoli odstavit nekolik masina na nekolik hodin...
o 21.09.2005, 21:13 | Daryl (A)
X-sat: a reaguju na to ze jsem o tom nemluvil:

o tom neni treba mluvit. To je jasny a skoro automaticky. V pripade konkurencniho serveru je prvni co se zkousi znefunkcnit jej. Jde jen o to jak dlouho se budou snazit a kolik zainvestuji do hackera. I to je dnes docela slusnej byznys (delat hackera).
o 21.09.2005, 21:17 | rencek
ty vole, uz zase X-sata vymazali - to je sila. Sice nekdo rikate tvrde lokty v byznysu, ale tohle je uz jak za komančů ....
o 21.09.2005, 21:18 | Daryl (A)
rencek: jen obrana dostupnymi prostredky.
o 21.09.2005, 21:23 | X-sat (M)
8-))) tak to je ubohost
o 21.09.2005, 21:53 | deda
sataku ja se ti divím že se na ně nevysereš,jsou to vohnouti a honěj si triko,stejně pujdou do hoven...
o 21.09.2005, 21:56 | Only_One
To daryl.. nevím nic o DOS ani to druhý ale pokud je třeba nějaká komponenta tak by se mohli členové složet ne? Klidně nějakej příspěvek pošlu :o) Konečně se to hejbe a je to fajn :o) tak co? nezabije mě to a budu mít dobrej pocit :o)
o 21.09.2005, 22:02 | Daryl (A)
Only_One: tobys jen nahral odpurcum a pochybovacum.

Uz z principu nechci od clenu nic.
o 21.09.2005, 22:09 | Only_One
njn holt to byl blbej nápad.. já sem řadovej člen a sem rád když něco funguje.. nechci se taknějak jednou ráno probudit a zjistit že pak nefunguje žádné forum. ... to by mě mrzelo. Ty lidi z AH chápu jde o prachy až v první řadě.... no to jejedno.. prostě chci aby to fungovalo.. podum mi to bude stát malej peníz proste sem toho názoru že ot je odbrá investice :o) ;o) každopádně seš fakt šikovnej :D :D
o 21.09.2005, 22:14 | Daryl (A)
Staci kdyz budes "dobrym clenem" a budes delat vsude cest nasemu jmenu. Pak ten server nezanikne. To se neboj.
o 21.09.2005, 22:18 | Only_One
Ok .. jen abys pak neztratil ty s náma trpelivost ;o) Good luck s tim DOSEM nebo co to je.. nechápu nic :))))))))))) naposledy sem slyšel slovo dos.. mno to je už hoodně let z5 :)
o 21.09.2005, 22:20 | Daryl (A)
only: DOS = Denial of service = Nedostupnost sluzby (z duvodu pretizeni serveru mnozstvim pozadavku)
o 21.09.2005, 22:21 | michal_smsmsm (A)
only_one> tohle nema s MS-DOSem nic spolecneho .))) to je jen shoda nazvu...
o 21.09.2005, 22:22 | Only_One
:o)) jo tak ... proste to zahltí... no to ste mohli říct rovnou . Díky a dobrou noc
o 21.09.2005, 22:55 | noname | editace
Sorry X-sat, ale takový příspěvek pokládám také za provokaci :-(
a vůbec se nedivím, že to smázli. Je to, jako kdyby někdo na oficiálních stránkách Microsoftu dělal reklamu na Linux.

Domnívám se, že by se to mělo řešit bez zbytečných emocí. Chodili jsme na to fórum spousty let a byli jsme rádi, že existuje. To, že nám přestalo vyhovovat a že majitel nic neudělal pro to, aby se to zlepšilo, je jiná věc. To, že většina registrovaných členů odešla na zdejší fórum je také jiná věc. Nechápu proto proto zášť některých lidí (a to i zdejších členů) vůči starému fóru, nebo jeho provozovatelům, kterou si začali vybíjet v nesmyslných příspěvcích a tím rozpoutali tuto válku. Proč mají někteří potřebu za sebou nechat spálenou zem?

Věřím v zásadu "Žít a nechat žít". Proto si myslím, že je celkem normální, když tu budou fungovat 2, 3 nebo10 fór se stejným zaměřením vedle sebe. On čas ukáže, které funguje nejlépe a kam chodí nejvíce lidí. Je proto celkem zbytečné psát do každého druhého příspěvku "tady ti nikdo neporadí, jdi na fórum xy". Dělá to zbytečně zlou krev a nikomu to neprospěje. Už vůbec to nemá smysl z toho důvodu, že tohle fórum nežije z počtu členů, nebo z toho, o kolik méně lidí navštíví nějaké jiné fórum. Nějaké přetahování lidí je tedy zcela zbytečné. Oni už si cestu najdou, jako si ji našli na autohifi.cz, a pokud je to opravdu nutné, dát někomu vědět, že je tu nové fórum, tak se to dá vyřešit mailem, nebo odkazy na fórech, kde to majitelům nevadí.

Ještě jednou tedy prosím všechny, zanechte zbytečného pošťuchování. K ničemu, než k mrzutostem to nepovede.
Staré fórum bylo a bylo nám tam dobře, teď je nové fórum a je nám tu líp.

o 21.09.2005, 22:57 | doronel
Než jsem to doklepal, tak mi vypadlo zalogování.
... jsem byl já
harry
o 21.09.2005, 23:03 | Zdenek (A)
100% souhlas s Harrym :-)
o 21.09.2005, 23:54 | aTTim
Souhlas s harrym, ono se to vytříbí.

Jen k těm DOS a DDOS útokům, myslím, že DOS umí každej trochu znalej, ale DDOS už není tak jednoduchý udělat a lidé "odtamtud" na to podle mě nemají. Možná se mýlím, ale soudě z jejich chování jsou to jen malí lidé, takže bych se toho asi nebál.
o 22.09.2005, 06:49 | hanzz
jako Harry!

to X-sat: Co sis touhle provokací chtěl dokázat? Sorry, ale musím: Nejsi ty náhodou policajt? Nechápu..... :(
o 22.09.2005, 08:15 | Dostrol
Je docela pochopitelné, že to mažou. Řekl bych, že jsou docela naštvaní kvůli tomu, co se tam odehrávalo předtim. Je jedno, jakou formu mají přispěvky dnes. Dříve tam prostě někteří lidé zbytečně útočili, mnohdy opravdu nesmyslně. A je to jejich fórum, tim že na něj někdo jde, souhlasí s jejich podmínkami a musí je dodržovat. Stejně jako když se člověk přestěhuje do jiného státu, také musí dodržovat jejich zákony. Myslim, že by nebylo od věci tam napsat nějaký omluvný příspěvek. Tim by se mohla situace aspoň částečně uklidnit a jak se řiká, moudřejší ustoupí...
o 22.09.2005, 08:15 | Rom_octa
já osobně bych to neřešil vůbec ani tak ani tak , myslím si že by se tomu mělo opravdu nechat volnej průběh , samo že s určitým dohledem na forem z hlediska lidské etiky, jinak opravdový důvod přestěhování fora snad byl že jsem hctěli něco na víc , a o to tady šlo , pokud ne tak jsme mohli diskutovat na tom starým foru :-)
o 22.09.2005, 08:18 | Quasar
forum je o dobrovolnosti jeho uživatelů, předpokládám že jsme všichni svéprávní a tak je to naše svobodná vůle kam budeme chodit. Zbytečně hrotit situaci nemá smysl a případné narážky jen nahrávají konkurenci.
Já jsem se nijak nezavázal k navštěvování fora na autohifi.cz a tak mi nikdo nemůže bránit tam nechodit. Chodil jsem tam rád, ale vývoj situace mne zavedl na tyto stránky.
Každý web musí procházet permanentním vývojem aby si návštěvnost udržela a zvýšila. I roční stagnace dokáže mnohdy odradit spoustu návštěvníků, tedy pokud je tam neláká nějaké specifikum.
o 22.09.2005, 09:58 | Yawor
přesně jako Harry, není co dodat...
o 22.09.2005, 10:00 | TooPOL
presne jak psal harry.
X-sat: to co si sem dal uz trosku prehanis, potom bys tu mel taky zverejnit ostatni prispevky cos psal na autohifi. Treba to jaks tam odborne ostatnim radil ve smyslu - pokud se ptas tady, tak se ... dovis, bez radsi na a-club.
He??? (samozrejme si nepatuju presnou formulaci).
Opravdu nechci pokracovat v tomhle tlachani, ale to uz bije do oci!!!
Btw jen zverejnete ty co tam psali ty sr..., at se vidi kdo je ten ubozak a zbytecne to nespini jmena slusnych clenu, kterych je tu myslim vetsina.
o 22.09.2005, 14:07 | Crimson
kurňa to je fičááák ..... :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.439 sekund.