Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Pro všechny !!!!!

o Navštíveno 130x o
o 02.10.2005, 17:54 | Paczqo
[ Link ]

tohle si prosim přečtěte a vy co se vas to tyka vemte si to k srdci a stujte tam kde mate diky.

o 21.09.2005, 20:48 | X-sat (M)
Asi tuším o co jde... Střílel bych 8-((( Už tolikrát jsem se zhádal s blbečkama, co "na to maj"... Zabíjet...
o 21.09.2005, 20:53 | Paczqo
X-sat: ono z nazorů že invalidni misto je široky pro to aby se tam vešli dvě auta nebo že když je u hypermarketu plno a ja si mužu stat jinde kde je misto když nějakej magor stoji na invalidnim mistě a nema tam co dělat je mi zle. jako MP už mě nemaj radi protože jim tam volam i několikrat denně ano když mi tam stali policajti kteři řešily hned vedle vykradeny auto tak to beru ale když se tam postavi vul s novou koktou a ja na něj blikam a troubim at vypadne a on nic to je katastrofa.
o 21.09.2005, 21:15 | noname | editace
jj jsou to kreteni :c((((((((((((
o 21.09.2005, 21:16 | TAZZZZ
jj jsou to kreteni :c((((((((((((
o 21.09.2005, 21:21 | Ondra127
Ano, ja se priznavam, stavam na miste pro invalidy priblizne 3x tydne...

Ale hned vysvetlim - stavam proto, ze jinde neni volne misto.. Je to pred cinskou restauraci, ktera sousedi s veterinarni klinikou, do ciny si chodim pro vecere, ktere si vsak beru sebou, takze na miste pro invalidu stojim priblizne cca 3 minuty.. Navic temer celou dobu cekam u auta, kdyby nekdo postizeny chtel parkovat, abych mu misto uvolnil, nez mi jidlo pripravi, nestihnu casto ani dokourit cigaretu.. Pak hned odjizdim..

Je toto prestupek, ktery by se pokutoval, pripadne stal za sprosta slova?
o 21.09.2005, 21:33 | Paczqo
Ondra127: pokud tam stojiš a seš ochotnej přijedeli tam invalida odjet tak naprosta pohoda tohle beru a ja osobně to přechazim protože jsme jen lidi ale pokud bys tam nechal auto dlouho stat nebo bys nereagoval na přijezd invalidy a připadně mu řekl at zastavi jinde tak za to by sis pokutu zasloužil naštěsti to nedělaš a tak škoda tě jakkoliv trestat nebo ti nadavat
o 21.09.2005, 21:39 | Ondra127
Paczqo: jj, presne tak, auto tam je na 3 minuty, ja jsem cca 1 metr od auta.. Jen cekam, az kolem pojedou MP - za pul roku co tam stavam jsem je jeste nevidel:(
o 21.09.2005, 21:42 | Kapka (M)
všechno je přeci o lidech....ale co občas nechapu je system rozdelovaní kartiček invalida...nedavno jsem byl pred bankou,prilitlo nove černe 5-kove BMW,začernené,vystoupil mladej kluk v teplakovce se zlatem okolo krku-snad 3 kila zlata-,klidne si to zaparkoval na miste pro invalidy...tak mu koukam za sklo,a ma tam cedulku invalida :-( a te neni jedinej priprad...tak to pak takhle dopada...že lidi na to s..rou... :-(((((
o 21.09.2005, 21:46 | Paczqo
Kapka: viš ono ty lidi to maj většinou na rodiče nebo jsou lidi co se tyden neholi vezmou hul a hrajou jak jsou nemocny aby ziskali prukaz ztp a tuhle značku pak maš lidi co nemaj ruku nebo jsou dost postiženy a nedostanou to a proč ? protože je to zas o lidech a pokud je posudkova lekařka krava tak ti da invalidni prukaz na tloušťku ale na to že nemaš třeba nohy ne je to děsny ale bohužel takova je tu realita.
o 21.09.2005, 21:49 | deda
myslím že řidič sám nemusí být invalida ale kartičku dostane také pokud invalidu vozí,alespoň myslím že nějak podobně to je
o 21.09.2005, 21:50 | Ondra127
Deda: Ano, ale pokud invalidu zrovna neveze, tak by mel karticku odstranit a dat ji tam zase, az ho poveze..
o 21.09.2005, 21:50 | Ondra127
teda jestli se nepletu.. Je to tak Paczqo?
o 21.09.2005, 21:51 | Area51
O127: To je dobrej dzouk... Mno teda dle me je to tak.. ale ukaz mi kdo to delá??
o 21.09.2005, 21:51 | Paczqo
deda: ano je to tak ale pokud invalidu neveze tak ji za sklem nema co mit pouze pokud invalidu veze ji muže mit za sklem.
o 21.09.2005, 21:52 | Ondra127
P: :))))))))))))))))
o 21.09.2005, 21:52 | Ondra127
Area: Neznam nikoho:(((
o 21.09.2005, 22:00 | deda
Paczqo:jasně nehádám se jenom jsem o tom někde něco slyšel ale stejně to nikdo nedělá.Taky se dělávalo že když měl někdo 2 karty tak jednu někomu podaroval
o 21.09.2005, 22:02 | Paczqo
deda: no ted se dava jedna karta ale dost lidi si to kopiruje a zneuživaj to na dalnicich kde nemusej mit znamku jen pak jejich problem až je stopnout protože se musiš prokazat prukazeem ZTP nebo ZTP/P kde maš uvedeny čislo te karty.
o 21.09.2005, 22:06 | noname | editace
Area51,máme kartičku pro stání pro vozíčkáře,ale opravdu vytahuji kartičku jen když jedeme nakupovat...takže myslím že ne všichni jsou tací...
o 21.09.2005, 22:10 | Qtinka
ten noname jsem byla já,omlouvám se jsem přihlášená a někdy mě to nadepíše jako noname...
o 21.09.2005, 22:10 | petrcorrado
problem invalidu taky z druhy strany, kdyz prijedu na zlicin a ten je preplnenej, zatimco okolo je snad 100 mist pro invalidy volny???? tak nevim fakt mam potom dilema, ale co hadat se s policajtama nebudu, tak parkuju kilometr od metropole.
o 21.09.2005, 22:16 | Paczqo
petrcorrado: to je druha věc bohužel někdy udělaj mista pro invalidy a nemyslej při tom mozkem tim že jich někam daj přiliš moc nebo ty mista udělaj tak že je zrovna u sloupu a pak ma vozičkař problem otevřit zadni dveře a protahnou k sobě vozejk tudiž takovy misto je invalidoj totalně na prd ale normalnimu člověku by bylo dobry ale co kdo by to řešil ouředničci tam nahoře si udělaj čarku že je dalši misto namalovany a tim to hasne.
o 21.09.2005, 23:48 | MarauderZ28
ten problém u nákupních center je danej tím, že maj předepsáno kolik míst na počet ostatních míst musí bejt pro vozíčkáře, taky se mi to zdá hustě přehnaný
o 22.09.2005, 10:00 | tappaja
Celej ten problem, co popisuje Paczqo je smutnej, asi bych mu auto zablokoval, ale pak nevim, jak by reagoval ten zablokovanej ridic, preci jen nasili plodi nasili...
To Ondra: nedavno sem nekde cet, ze na miste pro invalidy nesmis ani zastavit, abys treba nekoho vylozil, proste tam nemas co delat. Videl sem takhle u Sparu, jak policajti tepali nakou rodinku, ktera si tam nakladala nakup.
To Marauder: jo jo, taky se mi to zda prehnany, ale normy jsou normy a nekdy to vypada, ze polovina naroda je invalidni. Na druhou stranu bejt invalidni, tak mas aspon jistotu, ze si pohodlne zaparkujes, pokud tam nebude stat nakej kokot.
To Petrcorrado: bud rad, ze ten kilometr muzes jit po vlastnich nohou...
o 22.09.2005, 10:15 | Ondra127
Tap: Tak to se budu smat, co budou delat, az zastavim uprostred ulice, kdyz mne na miste pro invalidu nenechaji:))) njn, jednosmerka, kde je parkovacich mist cca 30% z tolika, kolik jich je potreba.. A abych stavel cca 500 metru od restaurace na placenem parkovisti, kde bych jeste musel prechazet velmi frekventovanou silnici, to mne ani nenapadne.... Pak by se z 5 minut stala temer hodina...
o 22.09.2005, 10:23 | Ondra127
Jeste bych mel asi dodat, ze tam stavam kolem 18-te hodiny.. ne tedy v hlavnim provozu..
o 22.09.2005, 11:03 | noname | editace
Děkuji všem za příspěvky,ty stránky jsou moje a ty pořízené fotky jsou z mého místa.Někdy je to opravdu těžké když tam někdo zastaví a já to nechám za ním zabržděné a volám policajty na odtah,tak frajer přijde nastoupí a odjede přes obrubník a trávu a chodník jako by nic,já si pak někdy připadám jako blbec.Lidi říkaj na co tak velký místo,tam můžou bejt dvě auta,ale není to pravda nevím jak se do mezery cca 40cm vejdu s vozejkem a odevřít dveře do kořan,prostě to nelze,proto jsou ta místa tak široká.A také proto,protože se může stát že řidič i spolujezdec mohou být vozíčkáři.
S pozdravem: TOMIK__007
o 22.09.2005, 11:38 | Rom_octa
tak ted mě ale zatrnulo , jsem z HK to zasvěcení vědí , a moje SPZ-ka je 2H1-0066, no ale já snad nejsem takovej barbar , uff to se mě ulevilo :-))
jinak je to opravdu smutný !!
o 22.09.2005, 11:40 | Rom_octa
ted jsem to přečetl celý já jsem ale blbec ono to je jinak :-)))))))))))
o 22.09.2005, 11:50 | noname | editace
he he tak to jseš o pár sérii přede mnou
o 22.09.2005, 11:50 | noname | editace
to jsem psal já TOMIK__007
o 22.09.2005, 11:52 | noname | editace
to Rom_octa:
snad nejsem takovej barbar , uff to se mě ulevilo :-)) /// ta oktávka je moje a stojí tam protože její místo obsadilo jiné vozidlo :-)
o 22.09.2005, 13:38 | tappaja
To Ondra: Nevim, kdo se bude smat vic:o))
o 22.09.2005, 13:54 | Ondra127
tap: No, asi bych rekl, ze ja:)))))))
o 22.09.2005, 14:01 | tappaja
Vazne?
o 22.09.2005, 14:32 | Ondra127
tap: jj, mistnich statnich zamestnancu se nebojim:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3184 sekund.