Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > francouzske peklo ... aneb p306

o Navštíveno 183x o
o 02.10.2005, 17:54 | ajsik
Tak jsem asi pred mesicem zjistil ze mam v aute predpripravenou kabelaza konektory pro el. okna. Drive jsem mel univerzalni el. stahovani oken.

Nedalo mi to a sehnal jsem si z vrakace original motory a pojezdy , vse jem vymenil a po nasazeni spinace ridice jezdilo jen ridicovo okno a kdyz jsem nasadil spinac ridice tak odesla pojistka (25A)

no rekl jsem si ze mam asi blbej vypinac a zacal jsem postupne objizdet vrakace a shanet novej. Objel jsem 3 vrakoviste v okoli a zkusil asi 12 spinacu lec pojistky praskaly dal ...

celkove jsem znicil za tuto etapu asi 6 pojistek. Pak mi dosly 25A a dal jsem tam 30A :), no a pri posledni vymene mi zacal horet ridicuv spinac ... vyrval jsem vsecko ven a dneska od 19:00 do 22:00 sedel v aute a chodil dar po dratu...

a zjistil jsem ze ti cur.aci ve francii zapojili ve dverich spolujezdce konektor uplne blbe a ze dali silovy napajeci vodic na pozici ktera se vracela do spinace u ridice. proste cely konektor nejak podivne orotovali ... sedel jsem tam se zkouseckou a testoval drat po dratu ... pak jsem zjistil ze prohodili + a - na ovladani motoru okna ...

bohuzel jsem zjistil ze diky tomu ze je to akcni model tak mam proste pomichane svazky, dokonce jsem mel i jine repro v pravych a levych dverich ... no des bes ...

jak by napsal jenicek francouzska ku.va ...

o 21.09.2005, 22:23 | kamil306
no můžu jen souhlasit:-)
o 21.09.2005, 22:51 | Nismo.Power
jj, francouzi sou machři :)
ja osobně sem taky mel origo repro ve dverich taky kazdy jiny :) sice bylo oboje clarion, ale kazdej vypadal jinak .....a typ se lisil v serii o trochu.....ale vykon mely oba stejnej :))
o 21.09.2005, 22:51 | oranger
Třeba to neprohodil výrobce
o 21.09.2005, 23:01 | ajsik
oranger : je to vse puvodni je otec to kupoval jako funglovku se svihadly (manual okny) a ja akorat zjistil ze jsou ve dverich konektory na okna ...
o 21.09.2005, 23:21 | oranger
ok, ja jen jestli to neni třeba nějakej dotah nebo tak
o 22.09.2005, 01:27 | Scream
nojono, francie. a to ses rozmislel mezi timhle a g4
o 22.09.2005, 08:38 | ajsik
scream : g4 je zatim odlozen do zimy, nesehnal jsem penize ...
o 22.09.2005, 20:48 | Mára_VR6
jj, to je prostě šnekožrout...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3409 sekund.