Navštíveno 172x

02.10.2005, 17:55 |
KFL | Upraveno: 2005-09-22 16:04:10
Tak jsem zase jednou podlehl naky reklame a koupil re-circ BOV od Baileyho ... DV30 ... a nefunguje. Uz jsem tam zase starej plastak od Bosche a mejch 5 tacu v haji. Jen jsem si chtel postezovat ;) .. reklamace zabere minimalne mesic, pac je to z UK ...

se nedá nic dělat,snad to bude zase OK :-)

22.09.2005, 21:07 |
noname |
editace nechapu na co tam davat baileyho kdyz bosch standard funguje jako closedloop uplne stejne rychle a dobre ;) na openloop uz to je neco jinyho, ale takhle..
ReproBoy
Reproboy to se ale desne pletes .-)
KFL kterej jouda ti to tady prodal? Ja mam bailey, koupenej primo v anglii, standartne se k nemu dodavaji 4 pruziny s ruznou tuhosti, a musi se vybrat ta prava podle auta. na obhajobu bailey musim dodat ze ac mam open DV26, neslysel jsem jeste lepsi!! sebekriticky .-))))
Reproboy: rychle a dobre :-))))))))))))))))))))
Nocarret: Ty si k nemu dostal 4 pruzinky? Ty haade, to jako fakt?
jinak jako ja s mojim problem nemam, drzi skvela tlak, nekolisaji ani tak otacky jako u klasickych pistaku a taky pekne zvuci

23.09.2005, 10:25 |
KFL Heh .. tohle je pry samostelovaci closed-loop a nedostal jsem k nemu vubec nic ;). Nacpal jsem ho tam, zdalo se, ze je OK, ale pri razeni mi overboostuje (tj. asi vypousti pozdejc) a vydava takovy sloni troubeni, coz by closed-loop nemel ;).
Otevrenej jsem resil s Rajdlosem taky, ale tedka nejak nemam po tydnu laborovani s timhle silu zkouset neco novyho ;).
nocarret> Fakt dela takovej bordel? Uvazovals o DV36si? Prej dela jeste vetsi bordel ;)
taky mi neni jasny proc se k nemu davaji dalsi pruzinky, kdyz tahle zavldne tlak od 0 do 4.2 baru, alspon to tvrdi
jinak Baileyho zvuk rulezz :-)
KFL: prijed a vyzkousime SSQ, budu ho mit pujcenej s tou redukci uz maximalne tyden

23.09.2005, 12:58 |
Stofi Rajdlos : protoze zadna pruzina neni tak idealne progresivni pri takovym rozsahu tlaku.
Nocarret : z vlastni zkusenosti na seriovem motoru fungoval seriovy closed loop uplne stejne jako bidrinuv open loop. Jo, verim tomu ze tam ma co delat ku prospechu na aplikacich kde se zvedal tlak...
Stofi: ale to nevysvetluje to, proc se k tomu dodava vicero pruzin, kdyz tahle je shopna s uvedenym tlakem pracovat, taky jsem to jeste v zadny nabidce od Bailey nevidel, koukal jsem, ze to dela treba Forge, proto by mne to zajimalo

23.09.2005, 13:34 |
Stofi Rajdlos : ano, je schopna, ale jeden to da na auto bez uprav, druhej uz bude mit trochu poni a tlaku navic (ze nocu? :-))) ). A drobny zmeny delaji casto velky rozdily. Tak proto