Navštíveno 12581x

uvítal bych, kdyby ses přestal neustále navážet do diskuzí, kde nemáš co nabídnout - viz. inzerát na koupi monitoru.
Pokud nemáš k tématu něco konstruktivního, nepovažuju za nezbytně nutné zasírat cizí inzerci nesmyslnýma OT.

17.10.2013, 16:44 |
AR a napíšeš to i crestikovi?
A já proč mám s crestikem a AR pořád "osobní problémy" jak tady, tak na virtu :)))

17.10.2013, 19:19 |
AR T#2: Ty problemy si hledáš jen sám a jak je vidět stále ti ležím v žaludku.
H-Honza: nebo někomu dalšímu to taky napíšeš? Třeba pepíkovi či flekovi? Hele jestli tě to udělá radost tak se s panem adminem domluv, zrušte mi tu účet, kompletně celou identitu a uděláte tak nesmírnou radost členům z čech....ja tento portál ke svému životu nepotřebuju, stejnak se tu měří dvojím metrem a jde to tu krásně po hlavě do prdele....howk

17.10.2013, 19:31 |
Luke_288 | Upraveno: 2013-10-17 19:38:32
No, myslim, ze tohle nemate pani moderatori uplne zvladnuty. Vybirate si vzdycky obeti ktery se vam nejsnaz hodi.
Mozna by stacilo si procist ten zamcenej post na zaklade kteryho vzniknul ten kde tady davas arovi vystrahu.
A pak treba upravis tu vystrahu na minimalne autora inzeratu i flicka.
Jinak to naprosto postrada hlavu i patu.
Edit: timhle zpusobem mam dojem, ze to nemuze casem dopadnout jinak, nez ze lidi majici neco v hlave na tohle forum prestanou chodit. Neznam zadny jiny, kde by se nechavalo tak dlouho nadavat, urazet, OT apod. Vsude jinde by byl davno lock, ban, tady se to necha vyhnit par dni a pak padne nesmyslna vystraha. Ono nakonec ani pepe689 kdyz si s nim clovek napise par mejlu, je docela normalni.
Ano, plati to i pro crestika, a vsechny ostatni co maj jen plnou hubu kecu, kterejma se cpou do inzeratu kde nemaji co nabidnou, ale hlavne ze krafaj a rozdmychavaj diskuze totalne o hovne, ktery prerustaj, v jiz tradicni urazeni se navzajem.

17.10.2013, 19:34 |
AR Luke_288: díky za zastání. Na dvojí metr tady jsem si už zvykl...

17.10.2013, 19:35 |
AR michal_smsmsm: tak o tom kdo začal s urážkama bych byt tebou se drobátko zamyslel...
rikam pro vsechny ostatni, jmenovat to nebudu, to bych musel vypsat kazdeho, kdo se toho inzeratu ucastnil
To neni ani moc o zastavani, jen je to presne ukazka toho, ze nez precist par prispevku, tak se da vystraha tomu prvnimu co najdu

17.10.2013, 22:47 |
rebel | Upraveno: 2013-10-17 22:48:47
Nehodlám zde někoho obhajovvat ani se nekoho zastávat či pošlapávat.
Ale ted si myslim že to admin myslel na ten muj monitor part 2 ,že se tam zase pišou nesmysly ktery už i předtím byli smazány v part 2. Ono když se zamkl part 1(oničem) tak se bude pokračovat v part 2 ????
To mě příjde zcestné taky(ono nekomu to dela dobře) a nehledě na to napsal jsem v part2 jasně co chci a Ar a spol si myslel ,že bude zábava pokračovat což se přepočítal
Čili souhlas s admin
cpou do inzeratu kde nemaji co nabidnou
A výstraha nebyla za part 1(noční diskuze) tak proč vystraha pro další lidi ??? Opět zcestné a dle mne to tak admin myslel
Pokud se pletu tak sorry :-(
Ti vsichni zucastneni co maji mezi sebou problem at se vzajemne ignoruji a bude klid
Mel jsem rozepsanej dlouhej prispevek, ale kaslu na to.
Ten kdo cet to cos predved v tom zamknutym topicu si jiste udelaj obrazek sami. Nadavat do omrdavacu je v cajku, zato za jedno OT hned vystraha.
K tomuhle je to muj posledni komentar. tohle forum ma nejakyho vlastnika, nejaky adminy a je na nich jak si to tu budou kaučovat,

17.10.2013, 23:35 |
rebel nehodlám to rozepisovat ,ale toto se varováni se netyka podle mě té dlouhe noční diskuze ( pokud se domnivam spravne tak co se tu ohajujete nechápu)a hazite to na part 1 stim to nema nic společne je to jako v noci povidat dokola oničem .
Luke :Přečti si proč to je : vsechny ostatni co maj jen plnou hubu kecu, kterejma se cpou do inzeratu kde nemaji co nabidnou
a co jsem psal o prodejci tak to jsem jen psal na to co psal on (co on psal sem psat nehodlám je to zamčené a pro me to je pasééééé,rozvádět to nehodlám) )Předvedli se tam jiní co se pletli do věci co jim nic neni a pridavali jen s usměvem kapku po kapce
A jestly jsem i já použil sem tam slova nemístná tak jen proto že se řešilo nepodstané slovíčkařeníí ,které se otočilo uplně jinam kam nemělo
Toto je poslední co sem píšu at to tu nezasírá.

17.10.2013, 23:59 |
Tweety_xx | Upraveno: 2013-10-18 00:01:30
No taky se přidám, první diskuze jsme se účastnil. V druhé nebyl důvod. Bylo tam jasně napsané co a jak. Ale musím se v tomhle zastat AR. V topicu part 2 měl jako první blbé keci flicek. Něco ve stylu "nemám nepošlu jen at víš". Tento příspěvěk během nějaké doby smazán a až potom se tam objevil příspěvek od AR.
(A) a (M), mohli byste mi najít, třeba 10-20 stran diskuzí zpět, kde píšu rádobyvtípky uplně OT? Poslední příspěvek mám tuším v inzerci, kde kdosi chce monitor ale je tu problém s mojim bydlištěm. Třeba se pletu, v tom případě nemám problém nějaké pokárání příjmout.
Tunere číslo 2, jsi u mě autista, co žije ve vlastním světě...web virt, kde jsem naposledy něco napsal (když nepočítám nabídku na simseat) někdy v roce asi 2010 rači ani nezmiňuj, nebo si někdo dá práci a bude se bavit tvojima konfliktama s kdekým a dětinskou chytlavostí. Kolikrát že jsi tam dostal BAN, ať už oprávněně nebo ať je aspoň na chvíli od tebe klid?
Najdi mi aspoň jedno téma, které jsem založil za skrytým účel vyvolat horkou diskuzi, jako jsi to párkrát udělal tady proti N.P., nehledě na ty tvoje pitomé narážky na někoho, kdo má sice svérázný přístup, ale přehled trochu někde jinde.
A až začnu někomu přitákat, když se zrovna trefuje do mých "oblíbenců", stejně jako ty, tak mi to připomeň, půjdu si za to kleknout do kouta...nebo víš co, zase náhodou upusť kružítko na myš, když bude šipka na nahlášení závadného příspěvku.

18.10.2013, 01:43 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-10-18 01:44:15
AR: Neležíš, aktuálně tam leží šunka, sýr a rohlík po nočním sexu s ledničkou, když jsem se vráti ze stavby. Věř tomu, že ty bys tam nevydržel ani vteřinu a rozhodně nejsem ve věku, kdy by mě měl někdo z nějakého fóra ležet v žaludku...
crestiku, mě může urazit jedině inteligent, takže se o to nemusíš ani snažit ;)) O mě píšeš, že žiju v jiném světě, ale ty Tvoje posty to jsou perly vždycky :DDDD

18.10.2013, 08:02 |
AR rebel: hmm takže za jeden příspěvek co je OT v inzerci a ještě nepatřil tobě ale tomu co tam přispíval je hned výstraha, ale za vulgární urážky a nadávky atd je pouze smazání oněch příspěvků s tím že se to přece nějak vztřebá? Fajn, proč by ne. Tohle forum není moje, takže respektuji volbu admina/moderátora a pokud jim teda takto ležím v žaludku opět opakuji co sem psal nahoře, není pro vás přece problém "kliknout" na tlačítko delete a už mě tu vícekrat neuvidíte a budete mít klid.
T#2: Ne, no nepovídej, tak proč tedy stále vytahuješ ty tvoje otřepané věty? Pokud sis nevšim už pěkně dlouhou dobu tě ignoruji a pokud jeden na druhého reagujeme ať už zde nebo na virtu tak je to jen v rámci tématu, ovšem pokud se objeví téma tohoto typu tak se musíš zapojit a opět začít tím jak nejen TY máš problém. Chlape seš dost divnej, možná se na to dělají pilulky, tak bys možná měl vyhledat pomoc....
AR má něco v hlavě?
Napíšu výstrahu AR, a místo rozumný odpovědi se dotyčný okamžitě začne odvolávat na Crestíka - připomíná mi to mateřskou školu - to on si začal!
Pokud má AR něco v hlavě, tak to by se měl začít podle toho chovat.
Že dostal za jedno OT výstrahu? Já bych řekl ze procento OT příspěvků převyšuje ty normální, co tu AR vyplodí - s příhlédnutím na to, že i já jsem měl v příspěvku ironický příspěvěk od AR, kdy ale nic konstruktivního k tématu nevyplodil a pouze si rejpnul, budu tvrdit ze tyhle lidi by si prostě měli všímat svého, a nesnažit se neustále obšťastňovat cizí příspěvky nesmyslama a zasírat fórum zbytečnýma OT, o nějakým vyvolávání flamů nemluvě.
Když pak na to člověk upozorní, hned se rušej účty a "identity"... ale nakonec nějak chybí odvaha to dotáhnout do konce.
Co sleduju, v poslední době se tyhle výstupy týkají členů s největší aktivitou v sekcich "ostatní" nebo "bazar ostatní" s minimálním přínosem informací pro tohle fórum.

18.10.2013, 08:49 |
AR Oka pane všemocnej co mám jako dotáhnout do konce? Je tu někde návod jak se dotahují do konce výstrahy? Jinak já se na nic neodvolávám, pokud tedy máš něco v hlavě jak hrdě tvrdíš tak bys mohl pochopit že já se pouze zeptal zda onu výstrahu udělíš i jiným nebo ji budu mít pouze já, nic víc nic méně.
"Co sleduju, v poslední době se tyhle výstupy týkají členů s největší aktivitou v sekcich "ostatní" nebo "bazar ostatní" s minimálním přínosem informací pro tohle fórum."
Pokud tě toto sere tak s tím něco udělej ne? Když máš tu moc? Jednu možnost sem ti navrhl...
AR: Možná jsem pochopil H-Honzu 08:13 špatně, ale mám z toho postu pocit, že bys měl mít tu odvahu ukončit své působení zde na fóru sám :-)

18.10.2013, 10:20 |
AR Harryp: klidně ale nikde tu nevidím tlačítko pro zrušení účtu.
AR: Na virtu to jde a mám pocit, že vystupování tam máš úplně stejné (pro neznalé nick aDAm) viz tohle a předchozí debata:
[ Link ]

18.10.2013, 10:54 |
AR | Upraveno: 2013-10-18 10:58:05
Tuner#2: máš snad pocit že tady seš na virtu? Být tebou tak o virtu pomlčím, narozdíl od tebe jsem tam žáden ban nedostal a ani nějakou výstrahu....takže jako crestik výše.
PS: Na virtu to znáš co? Už párkrát na truc zrušený účet, karta auta a pak zase vítezoslavné návraty...v tom seš hvězda, bohužel bez koulí abys něco dotáhl do konce.

18.10.2013, 11:05 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-10-18 11:08:08
AR: Účet jsem nikdy nezrušil (těžko bych pak měl stejný datum první registrace jako mám...) a kartu auta jsem taky nikdy nezrušil (opět datum, který by tam těžko svítil takový jaký tam je). Ano stáhnul jsem náhled a předělal popis a následně stáhnul i fotky a nechal tam jen to podstatné. Na rozdíl od tebe pokud šlo o spory, tak to bylo vždy na základě nějaké debaty o technických věcech jako vačka, výfuk, kvalita fotek a galerií, kde lidi vysypou ze srazu celý foťák bez toho aby alespoň fotky otočili a nebo umazali 3 stejného tématu hned po sobě včetně mazanin apod.
pokud se nepletu, je to podruhé, co od AR čtu podobné výlevy o smazání a ukončení členství.
Pro ty pomaleji chápající, svojí myšlenku rozepíšu:
pokud se někdo cítí takhle (citace AR):
"zrušte mi tu účet, kompletně celou identitu a uděláte tak nesmírnou radost členům z čech....ja tento portál ke svému životu nepotřebuju, stejnak se tu měří dvojím metrem a jde to tu krásně po hlavě do prdele"
má dvě možnosti.
1/ přestat sem chodit - na to nepotřebuje žádny tlačítko ani mazání účtu nebo "identity", pokud mi to fórum nic nedává, nepotřebuju ho k životu, tak bych viděl zcela normální reakci v tom, sem přestat chodi.
2/ začít se chovat normálně, respektovat pravidla, a nepsat zbytečné kraviny do příspěvků, které se ho netýkají, nebo pak nebrečet a nekopat kolem sebe když ho člověk na tohle chování slušně upozorní.

18.10.2013, 11:42 |
AR H-Honza: pokud zde nemám chodit a tolik ti vadím, tak proč mi ten účet nezrušíš?
1. Pokud mě tu nechcete, a tvrdíte že veškeré moje příspěvky měly nulovou hodnotu, tak tedy žádám aby byla moje identita zde kompletně zrušena, pokud není možné smazat mé topicy/příspěvky tak aspoň změnit nickname
2. Respektovat pravidla? Máš namysli ty co platí pro jednu část členu a ne pro druhou? Nevšim sem si že bych tady někde brečel a kopal kolem sebe...
Naposledy:
nemám důvod Ti cokoliv rušit, jen jsem reagoval na to, cos napsal sám, protože pak opravdu nechápu, proč sem chodíš... Nikde jsem nenapsal, že Tě tady někdo nechce, napsal jsem že nechci zbytečný OT a poskytování záminek k nějakým dohadům a vulgaritám.
pokud se budeš neustále navážet do příspěvku jiných, a jedná se mi především o inzerci, budu Ti to mazat, tak jako to mažu ostatním - Crestikovi, Pepemu, Mackovi a pod., nechápu pořád, o jakým dvojím metru tady meleš.
Co se třeba toho postu s monitorem týče, promazal jsem Pepeho a další, nedělám rozdíly, v tom mám svědomí čísté.
Pokud to nechceš respektovat, a budeš to opakovaně porušovat, prostě dostaneš BAN.

18.10.2013, 12:03 |
AR Takže se tě mám začí bát jo?
Samo,že to bylo i na mě od Honzi,ale zajima me teda kdyz uz si na ahc foru kolik hodnotnych ,poucných příspěvků a kolikrat si podal pomocnou ruku v teto oblasti byt praktickou či jinou .Nebo sem chodíš jen prudit ono budu rád ,když sem páni Prudil a Prudič dají svoje instalace,nebo cokoliv jiné co se týká ahc fora.A k tomu jak se vyjadruji k nekterym jedincum,to bohuzel uz tak je .....

18.10.2013, 12:51 |
AR To stejné mohu říci já o tobě kolik hodnotných, poučných příspěvků a kolikrát si podal pomocnou ruku....

18.10.2013, 12:57 |
pepe689 | Upraveno: 2013-10-18 13:05:46
:-DDD ja se nebudu s Tebou dohadovat takze cekam na Tve vysledky a Tve instalace ,protoze jinak souhlas ,ze jen oxidujes a z nudy nemas co delat
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.

18.10.2013, 13:37 |
AR Aha takže pokud sem nikdy neudělal audioinstalaci do auta za desetitisíce tak tu nemam co dělat? V tom případě by měla být v procesu registrace kontrola kolik toho potencionální člen postavil a když nic tak nepovolit vstup....
prijde mi to tu jak pred nekolika lety kdyz tu prudili NONAME, ted to tu vypada jak noname se jmenem
kolikrat mi prijde ze sem nekteri chodi jen prudit kdyz nemaji co delat

18.10.2013, 14:01 |
crestik | Upraveno: 2013-10-18 14:05:10
Tuner#2: nesnažím se tě urazit, z toho už jsem vyrostl, jenom se ti tu snažím oklikou naznačit, aby sis už někdy vytáhl hlavu ze svojí zadele. Mohl bys mi zvýraznit, kde jsem v tom min. odstavci zas napsal ty perly? Dal jsem si tu práci, stejně jako děláš ty, a dopředu jsem si dohledal zase tvoje úlety pro podložení svých tvrzení.
Tak co, kolik jsi dostal celkem těch BANů na virtu? Vím minimálně o dvou :-*
crestik: Myslel jsem to obecně a za celé působení na obou fórech. Našlo by se toho kupa, ale nestojíš mě za ten čas hedání...

18.10.2013, 14:19 |
AR Tuner#2: sice ti nestojíme za hledání, ale stojíme ti za to aby ses stále navážel co?

18.10.2013, 14:29 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-10-18 14:30:00
Já s tím pánové nezačal ;) Vtipné je, že o navážení píše ten kdo tady i na virtu patří mezi premianty v této "disciplíně" a nezapomněl jsi to pomalu v každém mém postu a nebo reakci na můj příspěvek. To mě přijde víc než úsměvné a já pouze používám aplikaci na hrubý pytel, hrubá záplata a bavím se u toho :))

18.10.2013, 14:51 |
AR ??? chlapče prober se, nevšim sem si že bych za poslední delší dobu na tebe nějak útočně reagoval, pokud si to někde zpozoroval tak buď by si měl vysadit prášky nebo je naopak začít brát...
AR: TAk sem teda chodíš proč? Nějak mi to nejde do hlavy.. Ty jsi klidně pro smazání svého učtu,ale sám sem chodit nepřestaneš??
Proč,proč ti musí být smazán? A proč sám sem nepřestaneš chodit?
18.10.2013, 14:29 | Tuner#2 |
Já s tím pánové nezačal ;)
...co tam máš dál? :-)

19.10.2013, 13:48 |
gizmi Tuner2: co ze se do toho taky tentujes? :)
Jinak dalsi tema na vecer s popcornem :D Teda clenove, vy tomu tady davate :D
crestik: začátkem jsem myslel třeba tvoje rejpání už před x lety v mých příspěvcích...
závidím Vám ten volný čas :) bavit se nesmyslama. :o)
jako UF.... obdivuju povahy lidi co se tady vyskytujou a to resit dobirku skoro 150ti prisevkama, v dalsim se hadat o 30,-, resit porad neci aktivitu, parkety, drevo... ja si rikam ze az budu dospelej chci taky koumat podobny veci .... ale asi se to nikdy nestane... obdivuju tyhle lidi a zaroven mi jich je i trochu lito.. ale kazdej sme nejakej...:-)
Tuner#2: už před x lety? Proboha to ti celou dobu ležím v žaludku? A já nemám takovou paměť, mohl bys mi to připomenout, kdy a jak jsem zrovna já začal do tebe rejpat?
Když nedosahuju inteligence, abys na mě reagoval, tak proč jsi ty mě vytáhl hned v prvním OT tady? To se cítíš být navýši? A k tebou zmíněnému webu virt...stále nemám odpověď, kolikati BANů jsi tam dosáhl, nerad bych tu házel nějakými čísly od pasu
mě to zas tak časově nevytěžuje, "konflikt" mám jen s jedním e-člověkem, co si nevidí na špičku nosu :-)

20.10.2013, 20:25 |
AR crestik: neboj neležíš mu tam, nejspíš to bude zase nějaká ta šunka ;)
AR: Ne dneska to je vepřové s rýží... Jinak koukám jeden za 18, druhej bez dvou za dvacet, škoda že se nechytíte za ruku a netáhnete společně do p*dele :))

20.10.2013, 22:00 |
rebel Tun : pekná hláška a jak trefné :-)
(jeden za 18, druhej bez dvou za dvacet, škoda že se nechytíte za ruku a netáhnete společně do p*dele :))

21.10.2013, 10:42 |
crestik | Upraveno: 2013-10-21 10:45:21
rebel: takže tady hrdina Tuner#2 mě tu uplně OT vytáhne, když na něj zareaguju, tak začne opět motat o perlách, protože se na nic jiného nezmůže, ani na zdůvodnění, co jsem napsal blbě...když se ho zeptám na jím zmíněný web, tak rači tady od začátku mlží, protože sám ví moc dobře, kolikrát tam byl zaBANovaný a jak na něj spousta lidí změnila názor
Je to všecko OK, ja?

21.10.2013, 21:54 |
rebel neni hdina ale napsano to bylo pekně :-)
A pravdou je že se snažíte spolu přitakávat což neni moje věc a michat se do toho nehodlam a admin ma nyni pravdu že se nema míchat do inzerátu kor do koupim když nic nema . Učel to melo jiný ale nezadařilo se mu :-)
A kdyby tu výstrahu přešel a napsal no jo tak si trhnete ,byl by klid a ani tuner by nic nepsal to je to nekonečné diskutování oničem Psát sem nic nechtel ,ale tunera koment mě rozesmál a tak už se nyní zdržím diskuze v tomto tématu pokud mne zase neco nerozesmeje :-)
:D :D :D :D :D :D :D kdyby jste sli na jedno orosene udelate nejlepe :D
:-)

26.11.2013, 21:13 |
Kesam :-) už se perou.
Kesam:-D:-D:-D
V Budějkách asi zprovoznili Dial-up :-D:-D
Kesam zas perlí a nebo chlastá? :)))
walisch: dobře ty:-D jinak pěknej lag :-D