Navštíveno 245x

kdo se boji, nesmi rezat hmyzu do krovek
:o)))

zacinam verit v to, ze na co jsem nemel odvahu, tady pujde, pac z ciziho kref netece ;o))

23.09.2005, 16:15 |
FBS pěkný, ale proč ta montážní pěna? ;o)
uz aby to tam bylo nakuchany... jezdit s autem v rekonstrukci je narocny :o)
doufam, ze to jeste prelaminujes, protoze kitovat hned na penu ee :-) ale pekny, vidis, ze mas ty ruce prece jen zdravy :-))

23.09.2005, 17:50 |
Dr.T kde se to prodava ta SUPER znacka? co to zac? neco s takovyma napisama jsem videl u cinanu v brne, nekamenujte mne...
v pohode... je to od sikmacu z prahy :o)
FBS: neprovokuj ;o))
Jinak puvodni zamer byl jen to pretahnout kitem s vlaknem ,ale nakonec to pretahnu prece jen laminatem.
proč jsi to neudělal hned s laminátem ,myslím že ta pěna byla zbytečná.
Stačilo přetáhnout punčochu a měl jsi to i vytvarovaný.
Jinak pěnu používám taky ,ale na jiný tvary.

24.09.2005, 11:02 |
Borin JJ taky byxh to dělal bez pěny...takhle to vypadá jak poblitý od aliena :-)))

24.09.2005, 11:23 |
MAX A kdy používáte pěnu a kdy ne?
protoze jsem nikdy nedelal s laminem a tohle mi prislo jako snazsi cesta jak to udelat rovny, soumerny.... a pripadne odstranitelne a predelatelne...
kuwa chytraci. Uz to mam orezany a zase jsem o kousek bliz tomu, ze zacnu verit ze se mi to podari a bude to snad k necemu vypadat

dneska jsem si dal pokoj od peny od ktery jsem mel zapatlany ruce i obleceni a pustil se do tahani kabelu ....

kabely do husich krku, svazat... pripevnit....

docela me potesilo ze veci se ubiraji spravnym smerem a ze akce, kterou tady kluci delaji ma smysl. Tohle auto se treba nikdy mereni nezucastni, ani hodnoceni, presto jeho majitel pri nakupu volil komponenty a instalacni material s tim, aby se s tim nemusel bat jet na to hodnoceni Emma na nekterem ze srazu i za cenu toho, ze + napajeci kabel stal stejne jako cela - i kdyz poddimenzovana instalacni sada.

takhle nejak to bude vypadat po dokonceni.

25.09.2005, 07:42 |
Dr.T na mereni emma se nepousti testovaci DVD na kvalitu obrazu? ja fakt nevim, ale cekal bych to
mno tohle bylo spis mysleno o provedeni kabelaze a prurezu kabelu a pod. BUde to hrat na DVD spectron, takze jsm sami zvedavi co z toho vyleze..