Navštíveno 153x

rekne mi nekdo co sjem proved??Prisel mi domu takovej hezk dopis od PCR...
Prej sem spachal prestupek proti plynulosti a bezpecnosti provozu paragraf 22 odst. 1pism.b)1) zakona ČNR č. 200/1990
Nejlepsi je ze ten prestupek byl 1.7.2005 nekdy kolem treti.. na libuši v KolarověFakt mi neni znamo co bych tam v tu dobu delal.. Ano jezdil jsem tam tudy na brigadu.. ale ne takhle brzo.. fakt nechapu.. No nic.. Co mi za tohle ceka diky...

23.09.2005, 16:33 |
Yawor červená, rychlost....

23.09.2005, 16:34 |
noname |
editace zavolej si tam oni ti to povědí a dokonce i sazbu kterou za to můžeš dostat
Mě pomohlo říkat že si nejsem vědom svého přestupku a ten na fotce nejsem já páč mi nebylo vidět do xichtu ale měl jsem blbec stejný tričko jako na fotce ale ten poli si toho naštěstí nevšiml páč ta fotka je ČB
HODYs
NJ.. takze rychlost.. pac na cervenou jsem tam jednou jel.. ale byla asi 1 v noci...Kurwa.. To mi proste nemuzou poslat slozenku?? To tam za nima musim jet? Chjo.. Jo ja uz kuwa tusim co to bylo... No to jsem teda nejel 50....:((( Chjo:(
Mas jezdit na zelenou, tak nenadavej!
Mil: Nenanadavam.Kdyz uz tak sobe... Na tu cervenou jsem projel v noci.. a tohle je z nekdy kolem 15:00 takze to s tim nema co delat... No jo no.. za chyby se platí.. Co se da delat.. :(((

23.09.2005, 18:21 |
noname |
editace si blbej nemas jezdit rychle :))))
nemas jezdit pomalu, kdybys jel rychle stihl bys zelenou a nemusel bys jezdit na cervenou

24.09.2005, 16:32 |
X-sat (M)
...tys řídil...?