Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Co muze clovek delat kdyz...

o Navštíveno 214x o
o 02.10.2005, 17:56 | Area51
Co muze takovej normalni clovek delat kdyz by chtel neco zoufale podniikat a nema za co, ani s kym.. Proste totalne bez mozností...:(( Kuwa.. proste patecni.. Strasne by se chtelo a nejde nic.. :((

Ani nevim prc to sem pisu.. mozna ze si jen potrebuju postezovat.. Nebo ja nevim.. Nemam proste ani halir a to mi stve nejvic.. Bez penez nejde nic:( Chjo... Kdyby nahodou enkomu tehle prispevek vadil tak at to rekne hned ja ho okamzite smazu...

o 23.09.2005, 18:39 | Daryl (A)
A: bud v klidu, ja jsem na tom s penezma stejne. Taky bych sel parit a zachlastat (po 3 mesicich) ale mne jeste ceka prace ... ...
o 23.09.2005, 18:41 | Area51
Mno jo.. ale ty mas aspon nejakej prijem nebo tak neco.. ja jsem na stredarne.. jedinej muj prijem je duchod.. nejaky 2000 mesicne a tim koncim.. Kuwa.. ja chci brigadu... !!
o 23.09.2005, 18:42 | Daryl (A)
brigad je vsude plno ...

ne to nebudem rozebirat ... jdu makat a koukat na apollo 13
o 23.09.2005, 18:59 | Ondra127
Daryl: Divil by ses, neni jich tak moc, teda aspon tady u mne nemuzu narazit na nic kloudnyho, co bych jeste zvladnul delat..
o 23.09.2005, 19:06 | Area51
Ondra: V Praze je jich hodne.. ale vsechno to je operator.. nebo neco podobneho.. nebo doplnovani zbozi... A kdyz uz clovek natrefi na neco kloudneho tak zjisti ze ikdyz jeto brigada chtej SŠ a pracuje se rano.. coz si holt nejak dovolit nemuzu... :((
o 23.09.2005, 19:10 | Ondra127
Aha..
o 23.09.2005, 19:23 | noname | editace
No ono jich je sice hodně, ale tak polovina jsou opravdu nabídky a polovina jenom tupej joke...
o 23.09.2005, 20:58 | tomasz
jo mam stenej problém:((
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4404 sekund.