Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Tuner#2

o Navštíveno 13314x o
o 26.06.2014, 23:24 | ebeerman
Nevím jak dobře funguje marketing našeho okruhu mimo Brno,tak jen pro jistotu, kdyby jsi o tom nevěděl a měl čas.Hned jsem si vzpomněl na tebe když jsem o tom slyšel v rádiu :-)

[ Link ]

o 27.06.2014, 20:46 | Tuner#2
Řešíme to na virtu už od března :))

[ Link ]

Ale jinak díky, že sis vzpoměl tohle si utéct nenechám. Snad vyjde počas.
o 01.07.2014, 09:35 | sotek
Myslím že to bude super podívaná.
Od nás ze Dvora se tam chystá několik lidí s veteránama. Já to bohužel nedám. :-(
o 19.08.2014, 20:57 | P.E.T.R
Jedeš Běšiny? Přihlásil jsem se jako předjezdec, tak doufam, že taky provezeš žlutku po Čínovském okruhu. :)

Koukal jsem, že jsi byl v neděli ve Lnářích, dělo se tam něco zajímavého? Já tam byl v sobotu a "po obědě" jsme jeli domů, protože nebylo na co koukat.
o 19.08.2014, 22:33 | Tuner#2
P.E.T.R.: Běšiny jedu 100% ale nezávodím. rallye se jezdí po docela rozbitých cestách a ničit si na tom auto nehodlám, navíc to mám spíš na okruh než rallye.

Ve Lnářích jsem byl s kámošema a nedělo se tam vůbec nic, tak se nakonec domluvilo, že můžem na plac my, postavil se okruh s dvouma šikanama z gum a jezdilo se :)
o 19.08.2014, 22:38 | P.E.T.R
Já právě taky RZ nejezdim, ale teď se má jet jen okruh a tam je dobrá cesta, ještě to zvaž. :)
o 19.08.2014, 22:41 | Tuner#2
Tak okruh se už jednou jel, tam je silnice Ok, ale okruh byla jen jedna z několika RZ, takže zbytek dost rozbitý.
o 19.08.2014, 22:55 | P.E.T.R
Ale podle všeho se žádná jiná RZ nejede. Je v plánu pouze 2x2 kola na okruhu. Chodim se dívat pravidelně a znam RZ, co se jezdí, byl třeba i Koráb, ale teď asi bude jen ten okruh. Je v jednání nějaká noční RZ v pátek večer, ale tam neni nic jistý a možná se ani nepojede.
o 19.08.2014, 23:06 | Tuner#2
Tak jsem psal dotaz Romanovi na FB, uvidíme co má v plánu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.311 sekund.