Navštíveno 13314x

Nevím jak dobře funguje marketing našeho okruhu mimo Brno,tak jen pro jistotu, kdyby jsi o tom nevěděl a měl čas.Hned jsem si vzpomněl na tebe když jsem o tom slyšel v rádiu :-)
[ Link ]
Řešíme to na virtu už od března :))
[ Link ] Ale jinak díky, že sis vzpoměl tohle si utéct nenechám. Snad vyjde počas.

01.07.2014, 09:35 |
sotek Myslím že to bude super podívaná.
Od nás ze Dvora se tam chystá několik lidí s veteránama. Já to bohužel nedám. :-(
Jedeš Běšiny? Přihlásil jsem se jako předjezdec, tak doufam, že taky provezeš žlutku po Čínovském okruhu. :)
Koukal jsem, že jsi byl v neděli ve Lnářích, dělo se tam něco zajímavého? Já tam byl v sobotu a "po obědě" jsme jeli domů, protože nebylo na co koukat.
P.E.T.R.: Běšiny jedu 100% ale nezávodím. rallye se jezdí po docela rozbitých cestách a ničit si na tom auto nehodlám, navíc to mám spíš na okruh než rallye.
Ve Lnářích jsem byl s kámošema a nedělo se tam vůbec nic, tak se nakonec domluvilo, že můžem na plac my, postavil se okruh s dvouma šikanama z gum a jezdilo se :)
Já právě taky RZ nejezdim, ale teď se má jet jen okruh a tam je dobrá cesta, ještě to zvaž. :)
Tak okruh se už jednou jel, tam je silnice Ok, ale okruh byla jen jedna z několika RZ, takže zbytek dost rozbitý.
Ale podle všeho se žádná jiná RZ nejede. Je v plánu pouze 2x2 kola na okruhu. Chodim se dívat pravidelně a znam RZ, co se jezdí, byl třeba i Koráb, ale teď asi bude jen ten okruh. Je v jednání nějaká noční RZ v pátek večer, ale tam neni nic jistý a možná se ani nepojede.
Tak jsem psal dotaz Romanovi na FB, uvidíme co má v plánu.