Navštíveno 13861x

14.10.2014, 07:23 |
Zdenek (A)
Zapomnel jsem heslo do ICQ. Zkusil jsem vsechny mozne obnovy hesla, postahoval ruzne tooly, precetl ruzne navody...... Nic nepomohlo. Uz se tomu nehodlam vice venovat.
Ma-li nekdo zajem o me nove ICQ#, najde ho v mem profilu.

14.10.2014, 09:09 |
Etien (M)
ICQ ještě funguje? ;-)))
Taky jsem se chtel zeptat.. ja ho mam z nostalgie a na nem online tri lidi se kterejma se nebavim :D

14.10.2014, 09:45 |
Zdenek (A)
Jo, funguje a denne to intenzivne pouzivam. Je fakt, ze vetsina populace uz "zfejsbukovatela", ale ja mam na fejsbuk asi nejake ucinne protilatky, takze jsem se jeste nenakazil ;-)
Zdenku, nejsi v tom sam :-)
Muj bracha mi napsal: "That's so 2006"! :-D

14.10.2014, 10:27 |
Zdenek (A)
semtex: :-) Klasika! Kolik mu je? Podle tech blbejch kecu pocitam tak MAX 25.

14.10.2014, 12:30 |
Etien (M)
ja komunikaci na PC uplne zrusil... komunikuju prostřednictvím mobilních zarizeni ;-)

14.10.2014, 12:31 |
Etien (M)
Zdenek: kdysi mi jeden kamarad daval přednášku o vstupu do III. tisicileti... ;-)

14.10.2014, 13:00 |
Zdenek (A)
Etien: Jo, kamaradi toho obcas nakecaji ;-) Ale ja v tom nevidim zadnej rozpor. Kdyz sedim celej den u PC, mam pred sebou 2x 24" monitory a opravdovou klavesnici, tak proc busit texty do mrnaveho mobilniho zarizeni. Nejsem masochista! Idealni by bylo, kdyby existoval treba WhatsApp s Windows klientem. Ten by se mohl pripojit misto mobilu, jenze tam je pak problem se simultanim prihlasovanim z vice PC. Ale to by resil Windows client, kterej by se treba pres modrej zub spojil s telefonem a mohl bych cist zpravy a datlovat je na PC. Jenze se obavam, ze neco takoveho zatim jeste neexistuje............ Nicmene, prijde ti to takhle uz vice vhodne pro III. tisicileti? ;-)
Zdenek: brachovi je 28, ale nevi co je dobre :-D
Nepouzivam FB, na PC ICQ, max SKYPE a na mobilnim zarizeni WhatsApp...
Kdyz se to nekomu nelibi, ma smulu.
na mobilu a v PC zaroven funguje Viber, coz je stejne jako whatsapp

14.10.2014, 16:17 |
CRK Viber je super, používám, po vyzkoušení jiných, a nemá chybu
chlapci, hangouts vyřeší vaše problémy :-)

14.10.2014, 17:43 |
CRK Hangouts není úplně spolehlivej