Navštíveno 170x

musel jsem..
dneska vycházíme z hypernovy v Lb a tohle zrovna přijelo.
počkal jsem až borec s drahuškou zmizeli v útrobách nákupního komplexu a vytáh foťák.
Tohle mu muselo dát hodně práce :-)
Povšiměte si stylových průstřelů...

a zejména precizního vybarvení nápisů na gumách...

tak sis měl na něj počkat a říct mu, třeba by ti taky nějaký údělal :o)))))
ovšem ale ty kola jsou fakt famooooozní :o)))))))) kua zejtra kupuju tempery a du do toho ...
v předu Yokohama a nevybarvebá :( škoda :) jinak pěknej tuzing - stačí malo :)
Kindlik: ale jsou vybarvený i ty, ale není to tak vidět :-)
kdo by chtel ty prustrely, muzeme se dohodnout, staciudat rozmery v mezich .22 az .45.... Na pockani.

24.09.2005, 21:46 |
Cenda kamarad mel ve sluzebnim aute 36! stromecku. At sis sednul kamkoliv a jakkoliv, vzdycky ti nejaky pinkaly do nosu :-))) pak kosticky, privesky, kulicky ... hromada pi*ovin. Nechapu.

24.09.2005, 21:49 |
Sarka Hahahaaaa, to je dobrý, nejvíc se mi líbí termín "borec s drahuškou" :o))
Škoda, že skoro přes ty plyšáky nevidí ven :o(
H-Honzo,
průstřely nechci, mě to shnije i bez nich :o) Ale kde jsi vzal toho Kennyho, ten je super!
plyšáči fungujou jako náklonoměr .... když mu už ťukaj do palice tak je felda moc nahrbená do zatáčky, tak pozná že má ubrat a srovnat volant ... :o)))))))) kua a ten vohnivej volant je taky bombááá
Lidi že on má ty průstřely i na oknech ? :)
Kindlik: jooooo, má je tam taky.... :-)

24.09.2005, 23:52 |
KFL ty voe ;))))
paráda,hned bych mu dal za stěrač s lístečkem o koupi :)))

25.09.2005, 13:43 |
Mika měl jsi počkat a hned jak vystoupil mu jednu plesknout, aby se probral :-( tohle už není normální .-(

26.09.2005, 07:10 |
PRESS tak to valím bulvy, co je moc, to je moc .... o:-)))
Mika: :))))))))))))))))))))))))))))))))
koukam jak má sklopenou sedačku.... hmmm, takhle jezdí jenom ti největší maséři, škoda že má folie, takhle nikdo nevidí jakej je bouchač :))