Navštíveno 17127x

24.08.2015, 18:42 |
motyc Ahoj,
prosím tě, měl bych na tebe dotaz(prosbu).
Přestal mi hrát můj Rodek R4100A2. Nic na něm nesvítí. Když proměřím napětí na vstupu, tak je kolem 7V. Pokud ho odpojím, tak na kabelech je normálně +/- 12V.
Dokážeš, prosím tě, z tohoto popisu určit, jestli má cenu to opravovat? Pokud ano, mohl bych ti ho svěřit? Děkuju
motyc (Ondra)
Ahoj,bude KO asi zdroj a nebo nektery z koncu a stahuje zdroj.Urcite se to vyplati opravit.
Pisni na mail,nebo cinkni,domluvime se.
zeptám se taky rovnou: :)
Audison SRx3, můj letitý společník. přehřívá se a padá do protectu. V těch pařákách jsem hrál i třeba jen 5 minut na max 10-15% výkonu a konečná. Nyní jsou na něm jen normální kompa bez SW.
Co by mohlo být toto ?
a je fakt horky? aby se vypnul na prehrati,tak musi mit pres 70stup
dela to stale?,protoze ted uz ty vedra nejsou tolik,nicmene ten chladic je dost maly a mozna je vse OK a neudelame s tim nic....
predpokladam,ze normalne hraje OK
horký je... v těchto dnech to je otázka tak jedné hodiny.. zvuk bez problémů. Nevím, kdy se mám spínat ten ventilátorek na boku, budu muset kouknout, kdy se spustí. Jinak co jsem ještě vypozoroval, tak když začne "vypadávat" zesik, tak když v tu přidám hlasitost na rádiu klidně jen o 2-3 stupínky, tak to ještě chvíli vydrží...
Toto jsem vypozoroval někdy loni. Do té doby to chodilo zcela bezproblémů..

08.09.2015, 18:06 |
motyc Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat Pavlovi za suprově odvedenou práci, čas a ochotu. Vše funguje parádně. Velký dík