Navštíveno 147x

Potřeboval bych pomoc se zkompletováním www stránek, jednalo by se pouze o jednu stránku s odkazy ve formě banerů naskládanými vedle sebe, všechny podklady mám zkatalogizovány a připraveny k odeslání, soubory od webu jsou umístěny na mém ftp, v případě, že by byl někdo ochoten pomoci uvítám to na svém icq, byla by to jistě otázka chvilky.
Děkuji.
tusim ze DARYL do toho docela dela... Ale spis nebude mit cas...

27.09.2005, 08:18 |
Daja Nejsem sice zatim profik, ale tohle vypada, ze bych to mel zvladnout. Pacham si novej web, kterej je postavenej hlavne na CSS, PHP a MySQL. Kdyztak jukni na
[ Link ] . Neni to jeste dodelany a je to optimalizovany zatim jen pro IE a Operu. Takze jestli chces, tak treba i helfnu.
Jestli je to aktuální, tak se klidně ozvi...já najdu volnou chvilku a dáme to dohromady...

27.09.2005, 09:47 |
Daryl (A)
no delam, ale opravdu jsem na tom s volnym casem blbe. I kdyz to co popisujes by se dalo udelat za 10-15 minut ...
Na druhou stranu pokud se do toho vrhne nekdo ze zdejsich "amateru", bude jim to vice prospesne :)
Písněte mi prosím na icq, a nebo email, kdo by jste byli ochotni. Pokusil jsem se Vás rovněž zkontaktovat.

27.09.2005, 11:18 |
Daja Odpovedel jsem ti na mail.
JJ, amateri hlaste se:o)))
Dostrol: Tobe sem psal taky.