Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Gigi D'Agostino v Brně

o Navštíveno 245x o
o 02.10.2005, 17:57 | audioland.cz
Tak jsem se vrátil z jeho vystoupení..bylo to užasný, nejlepší noc v životě... Sam jsem tohle necekal, vzhledem k jeho divne tvorbe posledni dobou, ale toto bylo neco uzasnyho, perfektni zazitek, skvela hudba....to nejlepsi i uplne novy mixy, super.

Byl jste nekdo, v Praze, nebo jinde?

o 28.09.2005, 02:21 | audioland.cz
mimochodem, jestli má někdo nějáký video, tak se mě prosím ozvěte, mobil to nějak nezvladl ty basy, jen to prdí....
o 28.09.2005, 02:51 | Mr.Loony
nezbyva me nic jinyho nez souhlasit :))))) program Krokodyla byl celkem o hovnu a vzhledem k tomu, ze je to par let, co jsem zazil Laser Show Hall v plne parade, sem byl prekvapen. Kdyz nastoupil D´Agostino, tak to nabralo ty spravny obratky - prave jako tenkrat. Vedle nej vypadal Pudivitr dost smesne. Videl jsem ho teda poprve life, tak snad jen to, ze pokud ma nekdo vyhrady k jeho muzice, tak jeho image a styl je totalne originalni.
o 28.09.2005, 12:14 | audioland.cz
Loony: Presne tak, tohle nikdo jinej neumi, je jedinecnej...Na boby to bylo super, takovou aparaturu jsem jeste neslysel, navim jaky je to v hany bany ale toto byla masáž neuvěřitelná :)

a jak říkáš Pudivítra mě bylo až líto, to je zajímavý jakej je rozdíl mezi dvěma Djs
o 28.09.2005, 21:21 | Mr.Loony
jo to jo. Boby je fantasticky - jen tomu neco chybi. a prave vcera to bylo tak, jak to ma byt, takze pokud jsi to nikdy nezazil, tak bud rad. ja naposled pred 9 lety. a jak rikam, je to skoda, ze to tam nevali.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3332 sekund.