Navštíveno 241x

Tak jsem se vrátil z jeho vystoupení..bylo to užasný, nejlepší noc v životě... Sam jsem tohle necekal, vzhledem k jeho divne tvorbe posledni dobou, ale toto bylo neco uzasnyho, perfektni zazitek, skvela hudba....to nejlepsi i uplne novy mixy, super.
Byl jste nekdo, v Praze, nebo jinde?
mimochodem, jestli má někdo nějáký video, tak se mě prosím ozvěte, mobil to nějak nezvladl ty basy, jen to prdí....
nezbyva me nic jinyho nez souhlasit :))))) program Krokodyla byl celkem o hovnu a vzhledem k tomu, ze je to par let, co jsem zazil Laser Show Hall v plne parade, sem byl prekvapen. Kdyz nastoupil D´Agostino, tak to nabralo ty spravny obratky - prave jako tenkrat. Vedle nej vypadal Pudivitr dost smesne. Videl jsem ho teda poprve life, tak snad jen to, ze pokud ma nekdo vyhrady k jeho muzice, tak jeho image a styl je totalne originalni.
Loony: Presne tak, tohle nikdo jinej neumi, je jedinecnej...Na boby to bylo super, takovou aparaturu jsem jeste neslysel, navim jaky je to v hany bany ale toto byla masáž neuvěřitelná :)
a jak říkáš Pudivítra mě bylo až líto, to je zajímavý jakej je rozdíl mezi dvěma Djs
jo to jo. Boby je fantasticky - jen tomu neco chybi. a prave vcera to bylo tak, jak to ma byt, takze pokud jsi to nikdy nezazil, tak bud rad. ja naposled pred 9 lety. a jak rikam, je to skoda, ze to tam nevali.