Navštíveno 261x

02.10.2005, 17:58 |
KFL | Upraveno: 2005-09-29 11:05:38
Pls, shanim dobrou malirskou firmu (rychle a kvalitne a ne predrazene), idealne z Prahy, ktera vymaluje byt 2+kk (komplet), tj. 2x cimra, hala, koupelna a kuchyn. Celkove je to uhrnem neco pres 50 m2.
Predstava je malovat pristi tyden (ct/pa), barvy budou ruzny (oranzova, modra atd.), cili aby meli zkusenosti s tonovanim atd..
Nemate nejaky dobry tip? Kdyztak do mejlu, pls .. dik!
tip mam, ale je to 60 km od Prahy:(((
no já bych měl z Jihlavy, ale asi do Prahy nepojedou :o(
KFL - zavolej na 721 475 289 - Pepik Soběslav a odkaž se na mě - Kája Mareš - sice není pražskej, ale je kousek od prahy, ceny má solidní, na základě mého doporučení možná udělá ještě lepší :-) - dohodni se s ním, viděl jsem, co umí, je dost dobrej :-)
Karel
KFL: To už si můžeš přivézt souseda z chalupy :o)

29.09.2005, 13:37 |
Bucci KFL - tohle téma jsem tady probíral minulej tejden, a včera jsem dohodnul malíře....doporučil ho tady někdo z fóra (už nevim kdo)
Martin Pilc - 777 339 515
škrábání, strhávání tapet, mytí zdí, lehké zednické práce (zazdění 2 děr, zapojení zásuvky, dobetonování baru, ..., vestavění telefonní přípojky do zdi, "zaškrábnutí vodičů do zdi), zapojení elektriky do krabice, štuk, sádrování, 1 místnost bíle vymalovat, dvě místnosti barevně vymalovat (každá jinak) a úklid a sestěhování nábytku
necelých 9500,- a práce na víkend
PS: já bych se s tim sral měsíc ve špíně, bylo by to naho*no udělaný a ještě bych se strhnul - takhle pohoda
o víkendu 15. - 16. 10. to budou dělat

29.09.2005, 14:26 |
paia cca pred 6 lety jsme malovali byt (4+2) v panelaku... strhat vsechny tapety a vsude omitky, delali jsme to poprve, ale za 2 tydny bylo vse hotovo. dnes bych taky maloval svepomoci...
ja uz mam vymalovano, spachano o vikend :-) jako dobry malire sehnat neni prdel :-(

29.09.2005, 16:27 |
KFL dik vsem za tipy ;)