Navštíveno 155x

02.10.2005, 17:58 |
Area51 | Upraveno: 2005-09-30 11:14:24
CHjo ja sjem jsem asi uplne levej... Jedna z posednich misi.. prijde za vama Caesar ze chce pomoc vycistit ctvrt.. Mam si najmout dva chlapky z miho gangu a to se mi nedari.. proste nevim jak to mam udelat abych jim rekl at jdou se mnou... Jestli je to nejaka trivialita tak se asi propadnu...:o)) Diky

30.09.2005, 11:13 |
Daryl (A)
ty vole mne trvalo, nez jsem pochopil o co jde.
Kdyz vidim GTA, tak mne prvni napadne AR.
Kdyz jsem cetl prispevek, tak jsem myslel, ze potrebujes vycistit nejaky mesto od verbeze ...
Proste to nedavalo smysl :o)
Az po 5 tym precteni mi doslo, ze mluvis o hre :)
Co vim, tak musíš mít dostatek Respektu - což ovlivní třeba i cvičení, umění boje, atd. pak s tebou jsou.............bracha, co to tak hraje, tak s nim chodí už 6 lidí najednou.
Konik.. Tak toho jsem se bál....:(
Prostě musíš bejt bedna, pořádně pokérovaná, oblečená, musíš se umět bitkařit(zmlat pár lidí na ulici - získář respekt, zastřel policajta), dost zbraní. Kdyz cvicis ten boj, tak postupujes do kategorii - batra postoupil tak daleko, ze uz ma dva sapry v ruce najednou.
Ja jsem na tohle holt lama... Me de spis o to ze nevim jak jim t rict.. respektu nemam malo.. i kdyz ne tolik co tvuj bracha.. ale kdyz prijdu k tomu manikovi tak co mam udelat?? teda co mam zmacknout za talcitko? Pac at mackam co macka proste se mnou nejdou... :((
mam pocit že musíš na něho zamířit a zmáčknout enter nebo akční tlačítko, ale ted přesně nevim, no skus
To zkousim jka silenej a nic:(

30.09.2005, 16:54 |
JR jj musis na toho cloveka zamirit a zmacknout G a nebo H jedno z toho urcite funguje
nebo mas predefinovanou klavesnici :-(
Uz to mám díky moc kluci... Je to nárocny:o)))

30.09.2005, 19:20 |
JP Zamířit na člena, držet pravý klikátko a zmáčknout G nebo H, jednim je najmeš a druhým je pak k sobě voláš. Respektu už bys měl mít u této mise dostatek:)