Navštíveno 244x

nevite jestli jde nekde zmenit vystupni format kdyz nahravam z televize. uklada se mi to jako wmv ci co, ale ja bych potreboval divx, popripade poradte jinej grabovaci program, krom pinnaclu, ten mi na to nefunguje

10.09.2005, 11:06 |
clown na divx bys musel mit nejaky HW dekoder .. jinak to to nestihne prepocitavat ...
[ Link ]

10.09.2005, 18:16 |
Magic Jako "clown" musíš nahrát v AVI a pak přepočítat do divxu. Existuje VirtualDub já používám ATV2000 což je sice ovladač k televizní kartě ale i capturuje z ATI - VIVO. Mám sice jen Athlona XP 2200 ale taky nestačí rovnou převádět a ukládat do divxu
nebo ATV je taky dobrej, mrkni na www.tvfreak.cz je tam toho víc
a je nejak mozny dokopat movie maker k tomu, aby nahraval avi. myslim, ze to by mi klidne i stacilo.
řekl bych, že Win software se bude držet zuby nehty Win formátu
tak jsem mrkl do movie makeru a v helpu píšou, že záznam do AVI je k dispozici jen při digitalizaci videa z DV zařízení (digi kamera, DV video), jinak to vždy jede do wmv
tak to je riti. a nejakej jinej grabovaci program? protoze VirtualDub mi neotevre wmv a pinnacle nejak z tv signalu grabovat nechce
sem byl ja, Luke_288, nejde se mi prihlasit
píšu výše, mkrni na www.tvfreak.cz tam je o tom dost, já jsem měl odtamtud ATV a graboval tím
kouknu tam, ale je tam toho hrozne moc. navic movie maker umi maly maximalni rozliseni a i kdyz si to wmv uz prekonvertuju na divx, tak ta kvalita je strasna. potreboval bych nejakej lepsi soft s je mi zahadou, ze pinnacle v tomhle odmita spolupracovat

10.09.2005, 18:19 |
Magic Zkus to ATV mně chodí perfekt a nastavit lze vše pošlu ti ho emilem

10.09.2005, 18:22 |
Magic Zkus to ATV mně chodí perfekt a nastavit lze vše pošlu ti ho emilem
uz ho mam, zejtra zkusim, dik moc