Navštíveno 106x

To DELIQUENTE:
Sorry kamco,ale zitrejsi den se ma asi tak,ze ja od rana jsem domluveny uz tyden s mechanikem budu makat na mem novem AUTI-je to PROBE komplet stejne jako to predtim,jen s motorem 2.0!Mam ho na zimu a ma more chyb-takze zitra menim obe manzety rizeni na predni naprave(jedna uz je rubla) a menim zitra vsechny ctyri tahla stabilizatoru a gumy na stabilizacni tyci!Je mi to lito,ale o tom sraziku jsem se dozvedel az dnes.Davam ti tady fotecku kde je muj novy mazlik (se kterym budu litat i kdyz V6ka bude na prestavbe) a taky PRUZINY (EIBACH SPRINGS),KOTOUCE (RACTIVE),DESKY (WAGNER) a TLUMICE (TOKICO GAS SHOCKS) - toto vse a mnohem vice bude na V6ce :) Tak fakt sorry ale zitrejsi PREROV je mimo me!ALE a to POZOR-NEZNAMENA TO ze kaslu na STREETCARS-jen mi to BOHUZEL zase nevyslo!CUS

30.09.2005, 20:51 |
noname |
editace V poho Thullo .chapu .
Krasny dvojcata !

30.09.2005, 20:56 |
noname |
editace Jo dvojcata :) ale mladsi braska je nemocny :) nemaani zdrave srdicko,ale uz hledam darce :) CUS
Hups - a to jsem byl zas ja :) tak uz fakt ZDAREC :)
Thullo ty jsi blazen!! tobe nestaci jedno probe ze? budes chybet na sraze! cau
To Driver:
Ja vim,ale ja se o tom sraze dozvedel az dnes :( a ta oprava je nutna a domluvena uz tyden-fakt me to stve ale vzdyt to neni posledni srazik ne?A navic,nemam auti na ukazovani hotove!Tak me prosim pochop!Diky

30.09.2005, 23:47 |
noname |
editace Thullo : Dej mi na sebe kontakt (ICQ) potřebuji něco probrat... Jinač mi ho když tak pošli na email... kontakt pod nickem !
thullo: prosimte uz mne s tema fotkama netrap :)) ja to do jara proste nevydrzim!! :O((
Manhattan: ICQ thullo nema, se mu do toho nechce, reaguje ale na mail :)