Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Deliquentovi!

o Navštíveno 104x o
o 02.10.2005, 17:58 | Thullo
To DELIQUENTE:
Sorry kamco,ale zitrejsi den se ma asi tak,ze ja od rana jsem domluveny uz tyden s mechanikem budu makat na mem novem AUTI-je to PROBE komplet stejne jako to predtim,jen s motorem 2.0!Mam ho na zimu a ma more chyb-takze zitra menim obe manzety rizeni na predni naprave(jedna uz je rubla) a menim zitra vsechny ctyri tahla stabilizatoru a gumy na stabilizacni tyci!Je mi to lito,ale o tom sraziku jsem se dozvedel az dnes.Davam ti tady fotecku kde je muj novy mazlik (se kterym budu litat i kdyz V6ka bude na prestavbe) a taky PRUZINY (EIBACH SPRINGS),KOTOUCE (RACTIVE),DESKY (WAGNER) a TLUMICE (TOKICO GAS SHOCKS) - toto vse a mnohem vice bude na V6ce :) Tak fakt sorry ale zitrejsi PREROV je mimo me!ALE a to POZOR-NEZNAMENA TO ze kaslu na STREETCARS-jen mi to BOHUZEL zase nevyslo!CUS

foto k příspěvku  od Thullo

o 30.09.2005, 20:51 | noname | editace
V poho Thullo .chapu .
Krasny dvojcata !
o 30.09.2005, 20:53 | Deliquente
To ja.
o 30.09.2005, 20:56 | noname | editace
Jo dvojcata :) ale mladsi braska je nemocny :) nemaani zdrave srdicko,ale uz hledam darce :) CUS
o 30.09.2005, 20:57 | Thullo
Hups - a to jsem byl zas ja :) tak uz fakt ZDAREC :)
o 30.09.2005, 23:11 | Driver
Thullo ty jsi blazen!! tobe nestaci jedno probe ze? budes chybet na sraze! cau
o 30.09.2005, 23:32 | Thullo
To Driver:
Ja vim,ale ja se o tom sraze dozvedel az dnes :( a ta oprava je nutna a domluvena uz tyden-fakt me to stve ale vzdyt to neni posledni srazik ne?A navic,nemam auti na ukazovani hotove!Tak me prosim pochop!Diky
o 30.09.2005, 23:47 | noname | editace
Thullo : Dej mi na sebe kontakt (ICQ) potřebuji něco probrat... Jinač mi ho když tak pošli na email... kontakt pod nickem !
o 01.10.2005, 20:21 | venito
thullo: prosimte uz mne s tema fotkama netrap :)) ja to do jara proste nevydrzim!! :O((

Manhattan: ICQ thullo nema, se mu do toho nechce, reaguje ale na mail :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3675 sekund.