Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > ot: dotaz na html tvůrce

o Navštíveno 161x o
o 02.10.2005, 17:46 | X-sat (M)
Existuje nějaké program, který umí změnit hromadně htm kod v sekci

<head></head>

pro více označených htm souborů najednou???

o 10.09.2005, 12:19 | Šestikule
prasácky to jde tak, že všem změníš příponu třeba na TXT a ve Wordu si na to uděláš makro, pak to tím proženeš a změníš zpět na HTML

anebo by to mělo jít snad v každým HTML editoru
o 10.09.2005, 12:22 | X-sat (M)
Abych byl konkrétní - mám několik fotogalerií, ve kterých mám nastevon, aby na pozadí házel obrázek a to potřebuju zrušit - necgat pouze bílé pozadí. A ručně to přepisovat... brrr

jinak dělám ve frontpage (nekomentovat ;-)
o 10.09.2005, 12:29 | Šestikule
Tak ve FP by to snad jít mělo, ale bohužel nevím kde. Tohle ale spíš bude nastavený v <body>

Při nejhorším nechat znovu ty galerie vygenerovat.

Nebo ten obrazek fyzicky vymazat ze struktury webu. Pokud ho pak viewer nenajde, tak nastavi implicitní barvu pozadí (bílou) - samo pokud v kodu není kromě obrázku definována alternativně i barva.
o 10.09.2005, 12:30 | Daryl (A)
Xsat: idelane v PHP.

nikde to nerikejte, ale pripravuju luxusni fotogalerie. Jak uzivatelu, tak pro adminy treba ze srazu a tak.

to bude hukoooooot.
o 10.09.2005, 13:10 | X-sat (M)
kudla já se snad začnu učit PHP 8-)
o 10.09.2005, 15:36 | Šestikule
jo jdi do PHP nebo ASP, tam na tohle klidně vystačíš jen s podmínkou if... a zbytek můžeš mít klidně čistý html
o 11.09.2005, 09:38 | Luka$
PHP? zbytecne slozite.

X-sat: Bud zkus FF nebo HS(HomeSite). - CTRL+SHIFT+R
Nemusis nic prejmenovavan jen proste zvolis co, cim a zdrojovy adresar.

Pokud budes chtit jeste s necim pomoci jsem na ICQ.
o 11.09.2005, 12:12 | KFL
Jezis .. TextPad .. je volne ke stazeni .. umi hromadnej replace v souborech ..
o 11.09.2005, 12:49 | Black
A co to udelat pres kaskadove styly?Tzv CSS. Vytvoris si styl a tam si nastavis pozadi a kdyz to zmenis v CSSku, tak se Ti to zmeni na vsech strankach.
o 11.09.2005, 14:34 | Luka$
Black: ????? Tosku mimo ne?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4412 sekund.