Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > pro všechny: PayPal

o Navštíveno 474x o
o 20.05.2006, 09:37 | Cormi
Ahoj, v brzký době bych potřeboval vyřídit asi 3 malý objednávky. Na ebayi jsem zaregistrovanej, takže bych si to normálně objednal, ale protože jsou to malý objednávky, tak se mi nechce platit velký peníze za převod peněz. Našel by se tady spolehlivej člověk, kterej by mi to zaplatit přes PayPal? Poslal bych všechny údaje k převodu a peníze na účet. Zboží pak samo přijde na mojí adresu. Jde jenom o ten převod peněz. Díky

o 20.05.2006, 10:06 | JR
v zasade v tom problem nevidim
o 20.05.2006, 13:11 | Cormi
JR: mam to brát jakože by si mi s tim pomoh? Až budu mít připravený ty objednávky, tak bych se Ti ozval. Dam vědět na kolik EURO to všechno vyjde a ty bys mi řek, kolik Kč budeš chtít poslat. Byla by to 3x platba, případně ještě něco v budoucnu, kdyby to bylo možný.

Zatim díky
o 20.05.2006, 17:38 | JR
OK, dej vedet
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3158 sekund.