Navštíveno 788x

[ Link ] 20/05/2006 11:20 -Hans-
Dej tam šedesátiwattovou žarouku a bude to oukej!
[ Link ] 20/05/2006 12:05 -Hans-
A to se vyplatí! No není to skvělé? Je to skvělé! A proto neváhejte a objednávejte!!! Že Cindy?! A když objednáte do 5ti minut, dostanete brožurku ZDARMA!
No není to skvělé?! Je to skvělé!!
to Hans: zdá se ti to opravdu tak vtipné? Pokud chceš být neodolatelně vtipný tak si založ svůj přízpěvek a nepiš p*čoviny někam,kde o to nikdo nestojí....
Buďto je to srandista:-) a nebo tě nemiluje:-)
no stačí se podívat na jeho majl.... :-/
evidentně zamindrákované uhrama poznamenané individuum s pramalým IQ neoplvýjací smyslem pro humor
smazany jeho nesmyslne OT
Pánové..
Ou...
Nějak se to musí odlehčit. Dyk to byla jenom sranda.
Tímto, jestli jsem se tě cts.cz dotknul, omlouvám se ti velice a prosím pokorně o odpuštění...
A to U.H.R.O. - fešáku, hoď se do klidu, nikdo do tebe nereje a mý IQ ti může být úplně u... Pablbe.
Kraliku, nevim, ktery moje OT. jsou nesmyslný, ale v pořádku, respekt. Ty jsi (M)...

21.05.2006, 15:18 |
SEKIN - Hans - Nic si z toho nedělej, už se mi taky stalo, že si někdo nevinně myšlenej fórek vzal jako těžkou urážku.
Pro ostatní - Myslím si že je zbytečný dělat pitomce z člověka, kterej udělal možná hloupoučkej ftípek, ale na rozdíl od mnoha ostatních se umí pod nick podepsat.
pro (M) - celej tenhle příspěvek bych smázl jako nesmyslné OT
Sekin: Díkes...
Pochopils to úplně respektózně:o)
Ahojda..

21.05.2006, 19:26 |
Magic Jako Sekin, nebo si to vyřiďte jako macík s drathem.
HERO ty jsi opravdu genius, když podle ftipu poznáš IQ. To se můžou ty různý testy rovnou zrušit. Fakt tě obdivuju.
Magic:o)
Jak si to vyřídili Macík s Drathem?
dostal do držky, jinak nechápu jak by se Vám líbilo kdyby do inzerátu psal někdo naprosto zhovadilý plky, myslím že vůbec ....
klidně to někdo celé smažte,mě se prostě Hansi nelíbí,když někdo hloupě plácá do přízpěvku s nabídkou.....v nějaké diskusi je to jedno.....a nebouřím se,jak jsi zase napsal...do tvého přízpěvku jsem taky nenapsal nic co by nebylo k věci......jinak jsem to nebral zase tak tragicky,jak jsi to asi pochopil....
ja bych spis rekl, ze Macek dostal od Ratha, Macek se trefil jen zezadu napoprve :o)
Fakt sorry, poučím se:o) Díky, třeba se poučí i ostatní:o) Neperu se, sou pak problémy a kůli takové malichernosti? V poho. Zatim...
to Hans: pro Tebe v žádným případě nejsem fešák... a určitě si nepřipadám po přečtení takovýho příspěvku jako pablb. a nejsem u.h.r.o. ale H.E.R.O. !
Hele, H.R.D.I.N.O., neřeš mě a bude to oukej, oki? Já jsem nezačal... Tak prrr. Za pablba se tedy omlouvám, bylo to v afektu, ale "evidentně zamindrákované uhrama poznamenané individuum s pramalým IQ neoplvýjací smyslem pro humor," by napsal jen pablb; neznáš mě, neviděls mě... Doufám, že to tak zůstane, v pohodě?
S CTS.CZ je to v klidu, uznal jsem a dobrý. Taky už mi výborně poradil...
Ale ty? Nech to bejt.
osobni spory si reste pres mail, telefon, icq, skype a mnoho dalsiho ale ne zde na forum....
jestli sem bude psat vzajemne urazky a napadat se tady tak to tu na 24h zamknu a pokracovat v debate muteze az vam vychladnou hlavy
moderator
nechápu jedno,jak múžeš napsat : doufám,že to tak zůstane, v pohodě?
a nakonec připíšeš: Ale ty? Nech to bejt.
Neřeš to, NECHCI a nebudu SE HÁDAT a zasírat fórum...Kór ne s tebou...
Páčko a peace for all...