Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > -Hans- znáte ho?

o Navštíveno 788x o
o 20.05.2006, 14:54 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
[ Link ]
20/05/2006 11:20 -Hans-
Dej tam šedesátiwattovou žarouku a bude to oukej!

[ Link ]
20/05/2006 12:05 -Hans-
A to se vyplatí! No není to skvělé? Je to skvělé! A proto neváhejte a objednávejte!!! Že Cindy?! A když objednáte do 5ti minut, dostanete brožurku ZDARMA!
No není to skvělé?! Je to skvělé!!

to Hans: zdá se ti to opravdu tak vtipné? Pokud chceš být neodolatelně vtipný tak si založ svůj přízpěvek a nepiš p*čoviny někam,kde o to nikdo nestojí....

o 20.05.2006, 15:07 | rossi.x
Buďto je to srandista:-) a nebo tě nemiluje:-)
o 20.05.2006, 16:50 | Pepíno_Honda
no stačí se podívat na jeho majl.... :-/
o 20.05.2006, 19:04 | H.E.R.O.
evidentně zamindrákované uhrama poznamenané individuum s pramalým IQ neoplvýjací smyslem pro humor
o 20.05.2006, 21:30 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
smazany jeho nesmyslne OT
o 21.05.2006, 13:40 | -Hans-
Pánové..
Ou...
Nějak se to musí odlehčit. Dyk to byla jenom sranda.
Tímto, jestli jsem se tě cts.cz dotknul, omlouvám se ti velice a prosím pokorně o odpuštění...

A to U.H.R.O. - fešáku, hoď se do klidu, nikdo do tebe nereje a mý IQ ti může být úplně u... Pablbe.

Kraliku, nevim, ktery moje OT. jsou nesmyslný, ale v pořádku, respekt. Ty jsi (M)...
o 21.05.2006, 15:18 | SEKIN
- Hans - Nic si z toho nedělej, už se mi taky stalo, že si někdo nevinně myšlenej fórek vzal jako těžkou urážku.
Pro ostatní - Myslím si že je zbytečný dělat pitomce z člověka, kterej udělal možná hloupoučkej ftípek, ale na rozdíl od mnoha ostatních se umí pod nick podepsat.
pro (M) - celej tenhle příspěvek bych smázl jako nesmyslné OT
o 21.05.2006, 15:34 | -Hans-
Sekin: Díkes...
Pochopils to úplně respektózně:o)
Ahojda..
o 21.05.2006, 19:26 | Magic
Jako Sekin, nebo si to vyřiďte jako macík s drathem.
HERO ty jsi opravdu genius, když podle ftipu poznáš IQ. To se můžou ty různý testy rovnou zrušit. Fakt tě obdivuju.
o 21.05.2006, 19:44 | -Hans-
Magic:o)
Jak si to vyřídili Macík s Drathem?
o 21.05.2006, 20:02 | MarauderZ28
dostal do držky, jinak nechápu jak by se Vám líbilo kdyby do inzerátu psal někdo naprosto zhovadilý plky, myslím že vůbec ....
o 21.05.2006, 20:09 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
klidně to někdo celé smažte,mě se prostě Hansi nelíbí,když někdo hloupě plácá do přízpěvku s nabídkou.....v nějaké diskusi je to jedno.....a nebouřím se,jak jsi zase napsal...do tvého přízpěvku jsem taky nenapsal nic co by nebylo k věci......jinak jsem to nebral zase tak tragicky,jak jsi to asi pochopil....
o 21.05.2006, 20:09 | Rajdlos
ja bych spis rekl, ze Macek dostal od Ratha, Macek se trefil jen zezadu napoprve :o)
o 21.05.2006, 22:18 | -Hans-
Fakt sorry, poučím se:o) Díky, třeba se poučí i ostatní:o) Neperu se, sou pak problémy a kůli takové malichernosti? V poho. Zatim...
o 22.05.2006, 13:28 | H.E.R.O.
to Hans: pro Tebe v žádným případě nejsem fešák... a určitě si nepřipadám po přečtení takovýho příspěvku jako pablb. a nejsem u.h.r.o. ale H.E.R.O. !
o 22.05.2006, 13:37 | -Hans-
Hele, H.R.D.I.N.O., neřeš mě a bude to oukej, oki? Já jsem nezačal... Tak prrr. Za pablba se tedy omlouvám, bylo to v afektu, ale "evidentně zamindrákované uhrama poznamenané individuum s pramalým IQ neoplvýjací smyslem pro humor," by napsal jen pablb; neznáš mě, neviděls mě... Doufám, že to tak zůstane, v pohodě?
S CTS.CZ je to v klidu, uznal jsem a dobrý. Taky už mi výborně poradil...
Ale ty? Nech to bejt.
o 22.05.2006, 13:46 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
osobni spory si reste pres mail, telefon, icq, skype a mnoho dalsiho ale ne zde na forum....

jestli sem bude psat vzajemne urazky a napadat se tady tak to tu na 24h zamknu a pokracovat v debate muteze az vam vychladnou hlavy

moderator
o 22.05.2006, 15:53 | H.E.R.O.
nechápu jedno,jak múžeš napsat : doufám,že to tak zůstane, v pohodě?
a nakonec připíšeš: Ale ty? Nech to bejt.
o 22.05.2006, 17:08 | -Hans-
Neřeš to, NECHCI a nebudu SE HÁDAT a zasírat fórum...Kór ne s tebou...
Páčko a peace for all...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3222 sekund.