Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > BMW ze zahraničí.

o Navštíveno 120x o
o 02.10.2005, 17:58 | MAGICFOL
Mám zájem na jaře dotáhnout do rodiny něco ze zahraničí, nemáte někdo kontakty na někoho, kdo se tímhle zajímá? Případně mohli by jste mi zdělit na co si dát při takovýchto formalitách pozor a co se platí na hranicích, případně za nějaký přepis? Jednalo by se nejspíše o BMW v Dieslu. Díky.

o 01.10.2005, 23:14 | chudy
Mám kontakt na člověka co dotáhnul auto mě a určitě se v BMW v zahraničí dobře orientuje.
Je to M3Maniak z www.bmwklub.cz... Jmenuje se René a byl jsem s ním nejen já maximálně spokojenej. Je to férovej kluk a vůbec bych se nebál s ním domluvit na další auto. Určitě ti poradí na co si dát pozor. Phone na něj: 608744085
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3051 sekund.