Navštíveno 656x

22.05.2006, 23:56 |
gigo bez komentáře....musel bych být sprostý
hm, pekny :-(
jen nevim jak hejbou s rokem vyroby :)
No co, kdo se na to ozve, tomu to upravime podle popisu, ne?
Klasicka haluz na prodavajiciho, hodis do annonce nekolik inzeratu s ruznou cenou a jakmile se ozve ryba na vyssi cenu, hybaj z domu!
no ty woe :-O
asi budu hodně naivní, ale i pro tenhle případ bych chtěl radši auto z venku ... přeci jen maj jiný ceny, a "snad" si nidko nebude dávat tu práci s omlazením auta ...

23.05.2006, 07:59 |
Pekys smutný :o(
Tak tohle je fakt hnus :o(

23.05.2006, 08:52 |
Kapka (M)
koukam že maji i jinou dobu STK...jak tohle udelaj???
Ascot MB, od nich mam ja civica, u nich me ale vubec nic neprekvapi......
:O/
tohle je trochu moc okatý,není to spíš tak,že neměli aktuální fotky pro to druhé autí,tak naházeli fotky stejný ???
A to vás jako nenapadlo, že by to mohla být dvě auta?! Každej vidí ve všem jen podvod, tak zkuste někdy taky zapojit mozek místo fantazírování...
třeba to jsou jen ilustrační fota.
jj, rok a km zmenis, ale proc by menili technickou, aby byla kratsi :o)
hele, a proc Ty woe vubec shanis civica, konecne jsi dospel k tomu ze si koupis poradny auto ktery budes jezdit a ne porad stat nekde na servisu?? Nebo je za tim zvysujici se cena benzinu??
:O))))))))
mi spíš přijde, že to jedno je jen ilustrační, 60000 km pak 178000 , je to nějaká blbost! A moc se to tam liší skoro ve všem, hold spíš se jim nechtělo fotit to druhé auto a nebo tam mají být plně jiné fotky. Ale člověk nikdy naví

23.05.2006, 14:17 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2006-05-23 14:20:53
ne poslal mi to kámoš neotesanej hranol mi dom nesmí : pokud někdo prodává profi auta a je línej ho blejsknout 2x tak je idiot a jen si koleduje o to aby si lidi o něm mysleli že je podvodník .... Jinak nechápu OK beru někdo si splete fotky, ale proč nejsou stejný - některý jsou focený z opačnýho úhlu např ten děsnej podprdelník u řidiče ...
for Octávák: ty vole tak ty musíš bejt hodně hustej řízek ....
M: ta poslední věta je good :-)))))))))))))))))))))))))))