Navštíveno 194x

měl bych takovej dotaz. jsem dva dny po formatu a mam nainstalovany na vse novy ovladace. nainstaloval sem GTA San Andseas, dva dny hrál a ted když to chci spustit, najede mi intro rockstar, pak taková ta tabulka GTA San Andreas a a kdyz se to jako chysta preskočit na nejakej dalsi obrazek tak to v tom načítání vyskočí do windows. neví někdo kde muze bejt chyba. navíc včera to šlo a nic se na PC nezmenilo. dík

02.10.2005, 11:47 |
jitro co vir?
no to asi tezko dva dny po formatu. nikde sem nic netahal. kerio a Nod32 s posledni aktualizaci a nic nikde nemam.
a po tomhle "pádu" - neskončí ti dole na liště okno "navíc" se zprávou GTA enginu "Unhandled Exception At Adress .........." ?

02.10.2005, 22:10 |
ArF zkus kodeky, directx, ovladače vga (nejnovejsi neznamena nejlepsi, hlavne pro starsi karty), nastaveni virt. pameti
radek: ne, prave ze nic. nejdriv sem si myslel, ze mi to vyhazuje zpatky ICQ. ale nic takovyho. jen to proste sletí.
ArF: no directy (9c) sem intalovalo zrovna z CD GTA, takze to bude ok, mam MSI 6600GT a ovlada 81,26. to nastavení virt pameti se dela kde?

02.10.2005, 23:23 |
noname |
editace No tak jesli si to po instalaci windowsu nemenil tak by to melo bejt ok, zkus starsi ovladace o generaci 80.?? a kdyz ani to nepomuze tak treba ty kodeky ale myslim si ze je chyba v driverech, popr zkus preinstalovat znova GTA.

02.10.2005, 23:24 |
ArF nn sem ja
arf: ale to by to prece nejelo. tyhle ovladace tam mam od formatu. dva dny jsem to hral a ted uz nic. co s tim maj spolecnyho codecky? mam dat jiny? nebo je uplne smazat?

03.10.2005, 16:38 |
Black Neinstaloval jsi meztim nejaky programy nebo jiny hry?
nene. nic. akorat CD od Dig. fotaku. tim to snad nebude. jinak uz jsem zkoušel i jiny ovladače karty, stahnul sjem jiny Dx 9c a dokonce i výse zminovane codecky a porad nic