Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > IT: Jaký ADSL modem+router+wifi ?

o Navštíveno 366x o
o 02.10.2005, 21:41 | MazliG
ahoj, budu muset doma vyřešit pomocí adsl 2 ks pc jeden v přízemí a druhý v patře přičemž na horním pecku mám wifinu. Chci dát dolů zařízení 3in1. Dole kabel, nahoru wifinou. Těch zařízení moc není ale přesto mě zajímá kdo má s jakým zkušenosti. Můj favorit je

[ Link ]

má vše co potřebuju, špatnýho jsem na to slyšel málo a má i FW.

díky za každou radu.

MazliG

o 02.10.2005, 21:41 | dolph999
Mam D-Link DSL-G664T a kartu do laptopu GWL-650+
Funguje bez problemov. Dosah 3 podlazia v panelaku. Jediny problem je, ze piska, takze ho musim na noc vypinat. Neviem ci je to kusova vada alebo piskaju vsetky...
o 03.10.2005, 09:59 | CHUROS
Asus WL-500G nebo WL500G-Deluxe (rozdíl v USB 1.0+printerport nebo 2x USB 2.0)
o 03.10.2005, 14:44 | noname | editace
CHUROS:
potřebuju aby to umělo i ADSL modem, a to asus neumí, ten máme doteďka se sousedem na cdma a tam super, ale tady fakt chci 3in-one

MazliG
o 03.10.2005, 18:26 | Harryp
to MazliG: SMC to dělá!
o 03.10.2005, 18:28 | Harryp
je to tento model SMC7904WBRB a stojí cca 2090.- bez DPH

SMC 54 Mbps bezdrátový router s vestavěným ADSL modemem (Annex B / U-R2)

• internetové připojení do spliteru je přes RJ-45 (4× RJ-45)
• pro lokální připojení jsou tu 4× 10/100 porty
• podporuje DHCP a DNS
• obsahuje Firewall s funkcí Stateful Packet Inspection, client privileges, intrusion detection a také NAT
• VPN pass-through (IPSec-ESP Tunnel mode, L2TP, PPTP)
• Jednoduché nastavení přes Web na kterýkoli operační systém podporující TCP/IP
• kompatibilní se všemi známými internetovými aplikacemi
•Přístup k internetu: Router podporuje přístup na internet a DSL připojení. Mnoho
DSL provozovatelů používá PPPoE nebo PPPoA k zajištění linky pro koncového uživatele
Router obsahuje zabudovaného klienta pro tyto protokoly, což eliminuje potřebu instalovat tento software na váš počítač.
• prístup pro 253 uživatelů přes vlastní IP adresy.
• Virtuální server
• DMZ Host Support
- Point-to-Point Tunneling Protocol
- L2TP merges the best features of PPTP and L2F
- IP Security – Provides IP network-layer encryption
o 04.10.2005, 15:22 | muSlim
jedine Linksys :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3397 sekund.