Navštíveno 442x

27.05.2006, 12:18 |
Pekys potřeboval bych poradit, čím vyčistit chip na zrcadlovce. Je na něm asi mastná skvrna, takže prach nejde odfouknout balonkem a je tam nalepenej. Jsou na to nějaký přípravky? Případně jaký nebo jak to čistíte Vy?
Moc díky.
Jestli je tam mastná skvrna, objednej si čístící soupravu tady
[ Link ] Jestli to sám nechceš dělat, najdi servis, kde to dělají nebo jim to pošli do oficiálního servisu ČR.
Pekys: jejda, jak si přišel na mě? já mám bohužel jen kompakt :-( ale nedávno se to tu taky rozebíralo, zkus to najít, případně určo nějaký ten přípravek spešl na to a nebo pokud se bojíš jít do toho sám, tak servis.
tady sem ti to našel:
[ Link ] a nejlepší bude zkusit se zeptat přímo v autoriz. servisu, zda je to u toho tvého foťáku jednoduchý/složitý a čím to čistí oni např.

27.05.2006, 20:40 |
Pekys Hightower: sorry, kapku záměna s RB :o)) pardon. Nějak jsem to pomotal když jsem viděl tu fotku toho zelenýho listu v příspěvku Picasa2 od Ozzyho.
No čištění se sám nebojim. Jen mi šlo o nějakej ten přípravek, protože dneska ve fotoškoda na václaváku mi řekli, že na čištění chipu nic není a jde to jenom v servisu. Na netu se ale píše že to jde, jen jsem nemohl přijít na to čím.
RB: díky, kouknu na to.
Pekys: v pohodě, ale je pravda, že ta fotka toho listu je moje! To sem fotil a pak odbarvil já :-)

27.05.2006, 20:48 |
Pekys fotka hezká, a pěkně mě zmátla :o))
tady je přímo článek z toho webu od RB
[ Link ]