Navštíveno 50x

může někdo napsat pro a proti ?

02.10.2005, 09:48 |
paia ani jedno, kup poradnou zrcadlovku od znacek, ktery s tim maji zkusenosti.

02.10.2005, 09:51 |
KFL jako paia
Presne tak, hodne sem se o to ted zajimal, chtel jsem E-500 a je to stejne kram...Kupuju v tydnu Canon 350D a je to vyrizeno.
Ten bych ti doporucil.
E-300 je nejlevnejsi zcadlovka a velky rozdil od drazsiho kompaktu nepoznas. Navic objektivy pro Oly jsou silene drahy!! Zákl objekriv 18-55 mm stojí pro Olympus 8000 pro Canon 3000! A kdybys chtel neco lepsiho tak se nedoplatis...
co se tyce šumu tak E300 je naprosta katastrofa. Naopak u 350D prakticky nepoznas rozil na ISO 100 nebo 800.
Poradil bych ti bud Nokin D50 nebo Canon 350D, to uz je o vkusu, stroje jsou to podobný. Canon je mensi, lehčí a podle me hezci. takže jasná volba.
Ale Olympus bych fakt nebral, taky jsem uvazoval, ale byl jsem hodne rychle odrazen od profesionalu, kteri tomu opravdu rozumi...
promin za preklepy (NOKIN :-)
Jinak si procti recenze na
steves-digicams.com
dpreview.com
dcresource.com
tam mas uplne vsechno.

02.10.2005, 22:03 |
audioland.cz | Upraveno: 2005-10-02 22:13:57
8080 je stahla z prodeje a neni to zrcadlovka ale EVF, nema pruhledovej ale LCD hledacek. Pokud bys chtel cokoli vedet tak napis na ICQ.

03.10.2005, 00:47 |
KFL Mar> Myslim, ze palmer to shrnul zcela vycerpavajicim zpusobem, tak si dej rict ;)

03.10.2005, 01:01 |
MAX No, je pravda že E300 na tom není se šumem zdaleka tak dobře jako ten Canon... Nebo Nikon.. :o)
A pokud máš E20 , tak 8080 je krok zpátky - fakt. Je to v podstatě lepší kompakt. Z toho EVF hledáčku bys byl nešťastnej..
Pokud chceš vědět, jak bude fotka vypadat než to zmáčkneš, chceš fotit kundy pod sukněma aniž bys tam strkal i nos a další věci, je EVF s otočným displejem pro tebe lepší. Pokud ti nevadí zrcadlovka a její styl pokus-omyl a nutnost začít studovat o focení věci, který tě s EVF vůbec nemusí zajímat, pak jdi do zrcadla. Bonusem ti bude lepší obraz, menší šum a rychlost při pokročilejší práci.
Proti 8080WZ nic nemám, je to foťák kterej sbalíš do brašny bez dalších serepetiček a víš, že budeš moct vyfotit co tě napadne. Dokonce i široký úhel začíná na kompakt na vynikajících 28mm, to je hodně plus pro krajinu, architekturu nebo fota v interiéru.