Navštíveno 956x

Nemuzu si pomoct, ale kdyz koukam na hlasovani na tomto webu, zarazi me jedna vec. Kdo dal 4 hlasy KSCM? Ach jo....

31.05.2006, 15:02 |
aphex | Upraveno: 2006-05-31 15:05:31
Zřejmě nějaký bolševici....
Myslel jsem si ze na tomto foru bude kolonka KSCM zbytecna, ale asi ne :(
Komunisti jsou vsude jak na to tak koukam....

31.05.2006, 15:44 |
aphex Je to fakt. Neměli tam tu kolonku ani dávat. Já s nima rozhodně nepočítám..
Já mám již dávno rozhodnuto - ODS
Opravdu
Dobrá
Strana
PS: Nic proti, já dal hlas ČSSD, ale je přeci demokracie ne? A pokud by se tu se mnou někdo nebavil jen proto, koho volím, tak je to smutný :-( Však říkám, politika je svinstvo a ničí vše :-(

31.05.2006, 16:38 |
X-sat (M)
Někteří zastánci nejmenované modré strany se zde projevují jako diktátoři 8-) Já hlasoval též pro ČSSD a je to moje svobodná volba.

31.05.2006, 16:50 |
clown tak uz toho doprdele nechte .. hlasujte si pro co chcete .. prece se sebe nebudete delat verejne magory :o))
preberte si to po svem
to X-sat: diktatori? to jsem tedy nepochopil nikdo te nenuti aby jsi volil ODS, i kdyz bys mel:), ze volis CSSD je tvoje volba, ale az se spoji z KSCM budeme se divit. Jinak ti to nevymlouvam ani se nechci hadat o tom ktera je lepsi.

31.05.2006, 17:39 |
X-sat (M)
polo - nebylo myšleno v tomto příspěvku - myšleno na tomto foru ;-) A nezapomeň na toho smajlíka 8-)
a stejne by jste meli volit ODS....
o)
vždy jsem volil pravici, nevidím důvod proč jít do leva ... toho už bylo dost,
co se CSSD týče, mám strach, že finančně zatížej tenhle stát a to fest ...
no ja se obavam, ze uz ho financne zatizili az az... Ale slo by to urcite i vic.

31.05.2006, 21:25 |
clown tapp .. uz si predbezne zazadal o azyl ?
X-sat: Jde o to, že lidí, kteří volí ČSSD, která prokázala, že je úplně nahovno, tak jim zřejmě něco nedochází nebo to potřebujou polopaticky vysvětlit. Jako strana, která udělá ve všech bodech svého programu přesný opak a vše z toho výrazně k horšímu, tak to fakt nevím jestli si vůbec zaslouží něčí hlas. A je to samozřejmě každého věc, o tom žádná.
Přece nemůžeš chtít po policajtech a ostatních státních zaměstnancích, aby volili pravici a ODS, protože by si sami srali do kapsy. Takto mají svoje jistý, byrokracie narůstá, platy jim každoročně rostou a soukromý firmy se můžou sedřít z kůže.
na tuning foru je komančeros ještě víc ...
ODS 62% [ 83 ]
ČSSD 15% [ 20 ]
KSČM 8% [ 11 ]
KDU-ČSL 1% [ 2 ]
ZELENÝ 6% [ 8 ]
jiný 6% [ 8 ]

01.06.2006, 11:00 |
Smrada (M)
sanjasin: Nesouhlasim, jsem zamestnanec statni spravy, v budoucnu dokonce mozna policajt a nedam na ODS dopustit. Kdyz vydim co tam ten buldozer predvadi, je mi spatne. Ekoteroristy volit nebudu, US-DEU jsou jsou akorat odpadlici z ODS a dusickare taky nemusim. Sem pravicak a jako vyucenej ekonom verim, ze maj neco v hlave
Budu volit ODS, i kdyz nejsem moc presvedceny o jejich umyslech, ale royhodne to je lepsi alternativa nez toho piiiiiip piiiiiip piiiiiip piiiiiip piiiiiiip piiiiiiip Paroubka, ktery planuje spolupraci s komousema. Obavam se, ze touyhle spolupraci se dostavame zpatky, budeme si vsichni rovni - nekdo rovnejsi, na danich budeme platit vic, socialni davky se budou zvedat, protoze to jsou volici, ze a neni jich malo. A hlavne, chovani Paroubke, ze kdo nechcije s nami, chcije proti nam a s takovymi soudruhy nase delnicka strana zatoci, to fakt ne.
ODS nejsou zadni svatousci, nekteri svuj rejstrik maji taky peknej, ale maji konkretni predstavu o reformach atd.

01.06.2006, 11:32 |
Pekys Ozzy, tappaja: No dle slov Paroublbka se snad zadlužení obávat nemusíme, neboť dle jeho včerejších slov v Duelu na Primě je přece uplně standartní, že státní dluhy se nesplácej v žádný zemi a ani v budoucnu se splácet nebudou.
:o))) Tak o co jde? hahaha. Tahle jeho hláška mě dostala do kolen.
Jinak každýmu může bejt u řiti, koho budu nebo nebudu volit. Ještě pořád jsou to svobodné volby, tak buďme rádi aspoň zato.
no presne tak,to me vcera taky dostalo,hlaska o tom dluhu...neuveritelny....
rval tam a propagoval nesmysly jako Hitler...hruza...
na zadluzovani je postavena vestina statu, treba v USA ma koncem roku 2006 statni dluh dosahnout 6bilionu USD

01.06.2006, 12:58 |
All Ono nejde o to jestli je ODS dobrá. Jde o to kdo je z mého pohledu špatný a tady je to jasné. ODS není úplně to co bych chtěl jsem si ale jistý co bych nechtěl. To se ukázalo v posledních dvou volebních obdobích.
Něco vám řeknu. Předevčírem jsem náhodně potkal chlapa co má kanalizační firmu. Říkal, že má na pracáku 4 měsíce požadavek na dělníky. Jedná se o externí pracoviště tedy v podstatě kočovný život mimo domov. Když už někoho sežene tak tvrdí, že jen na chvilku právě kvůli tomu, že se dělá tam, kde je zapotřebí. Do haj*lu !!! Proč já bych měl živit verbež, která nikdy nedělala a dělat nebude. Chci rovnou daň.

01.06.2006, 13:43 |
Pekys Rajdlos: no, tak ještě 4 roky se sockama, a možná je doženeme :o))

01.06.2006, 15:50 |
Zdenek (A)
Tak nevim, zda se tomu mam smat :-o Asi neeee :-(

01.06.2006, 17:33 |
aTTim Ono nic neni jednobarevny a politika uz vubec ne. Budu volit ODS proste proto, ze je to zrejme nejlepsi mozna volba. I chapu lidi, kteri voli mensinove strany, ackoliv to ve vyslekdu pravdepodobne nepomuze, spis naopak. Co ale nechapu jsou lidi, kteri voli CSSD. Opravdu, po 2 volebnich obdobich to nechapu. Nechci se ale hadat, je to proste vyjadreni meho nazoru.
O srpu a kladivu nemluvim vubec...
ods slíbili zrušit bodovej system...ale nevím...:(

01.06.2006, 21:51 |
m1tv ods je pro mě jako pro podnikatele jesna volba..
cssd bych nevolil stejně kuli takovymu arogantnimu chovani co tam předvadi paroubek a ty jeho dva poskokove rat a jandak .. měly by ste se nad sebou trošku zamyslet.. tot muj nazor..

01.06.2006, 22:04 |
Mac No tak tady Vám to Mara ukázal komplet s ostatními "náklady", takže kolem 700T to v reálu není. S tím USA si nejsem jistý, jestli je to v odpovídajících řádových jednotkách (pojem bilion v anglosaských zemích má o tři nuly méně, tuším, každopádně není bilion jako bilion:). A to je ještě málo na to, jak jsou USA velký.

02.06.2006, 10:43 |
Bucci RockPoint outdoor expres má dneska a zejtra akci...
Při koupi jakéhokoliv zboží a zároveň odevzdání volebních lístků č. 10 a 20 má člověk nárok na 20% slevu :-) víc takových...

02.06.2006, 10:47 |
Daryl (A)
vsichni takhle !