Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > IT : WiFi - rada

o Navštíveno 530x o
o 02.06.2006, 15:44 | Barthez
Potrebuji radu. Kopil jsem si 2 APčka ( viz odkaz ) a ted je potrebuji spolu spojit. Na jedno APcko povesim 1 pevne PC a na To 2he budou povesene 3 PC. Vzdalenost mizi nima je cca 20m. Potrebuji poradit jak je mezi sebou temahle Apckama spojit. Kamarad mi rikal, ze tyhle fungujou jen jako vysilace, ale ne jako prijimace, ale to se mi zda divne. Diky za rady.

[ Link ]

o 02.06.2006, 15:49 | clown
mozna bych zkusil je nechat v modu AP a spojit je pres WDS .. Wireless Disribution System .. sice prenos dat klesa na pulku, ale bezi to

APcka se totiz spolu bavi mezi sebou a zaroven predavaj data na ethernet .. ,
vhodne zejmena tam, kde treba k druhemu AP nemas moznost pritahnout kabel .. melo by to bezet ..

Asuse AP neznam ..
o 02.06.2006, 18:58 | Petrik
Nastav si propojeni pres jiz zmineny Wireless - Bridge. Mel bys je mit spojene v jednu sit s jednim subnetem.
o 03.06.2006, 08:16 | Barthez
Ok. Diky. skusim to.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3964 sekund.