Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > najde se nekdo part II

o Navštíveno 705x o
o 02.06.2006, 17:50 | xenonman

tak jsem si tak doma premejslel a rikal jsem si jestli se v dnesni dobe najdou dle meho nazoru normalni lidi? at volam komu koliv tak slysim nemam cas jsem v praci, nemuzu musim se ucit? to uz nikdo nechodi se v patek nebo v sobotu nekam odreagovat prohnat trosku zenske nejake normalni banda lidi co maj v patek ci v sobotu stejnej zamer... Ziju v praze ale cim dal tim vic si rikam ze je tu uplne mrtvo na disko se prohani 16ti lety decka co fetujou, kourej, pijou alkohol nebo tak, prece snad nepatrime jeste do stareho zeleza nebo si zacnu jeste myslet ze jsem asi divnej.....
muj zamer vytvorit normalni bandu lidi co bude chodit nekam parit a asi jendo at v praze nebo nekde za prahou snahou je dobra nalada dobre se odreagovat ale asi zacinam myslet ze to dneska asi nejde nebo lidi nechtej, jakej je Vas nazor....

o 02.06.2006, 18:37 | Kapka (M)
[ Link ]

asi nejsi sam.....nereknu že by jsi mel tenhle problem u nas na vesnici,kde v tydnu nikoho nepotkaš po 10 večer na ulici....ale v Praze to je divny....možna je to dobou...prachama...když jsem byl v Praze na vějšce tak jsem pařily pomalu obden....bylo furt co delat....asi holt ted lidi sedi doma zalezli u LCD a plazem a cumeji do zblbnuti na DVD a HBO a tyhle sračky...misto aby zavolali kamošum a šli si treba zahrat šipky a dat si jedno pivko...
o 02.06.2006, 18:48 | Petrik
Ono asi takto, pokud se chces uplatnit, chces si neco vydelat (neco z ceho te stat neoskube na danich, socialim, zdravotnim), tak fakt nezbyva nez makat vecery, soboty nedele.

Holt posledni dobou jde ostatni stranou, nedokazu si predstavit, ze bych tedka mosel zivit vlastni rodinu, decka apod. To bych delal 24h/denne.

Co pamatuju studium na FELu, tak tam se chodilo chlastat furt a jezdilo se na koleje VSE, na Blanici "chlastat", ted uz by me to nebavilo, staci si nekde o vikendu zajet a pokecat.

BTW: Mas ted zkouskove, co se divis :-).
o 02.06.2006, 18:50 | X-sat (M)
No nevím, máme partičku 5-6 lidí a každý víkend jdeme posedět, pokecat a když je slina, taky se solidně zlomit. V tejdnu chodíme hrát volejbal, fotbálek a o víkendu florbálek. Nestěžuju si - je to o lidech.

Vy dva jste asi howada a nikdo s váma nevydrží ;-)
o 02.06.2006, 19:04 | audioland.cz
Musím říct, že v pátek venku jsem nebyl už ani nepamatuju...nekdy me to stve, ale presto zustanu doma..pritelkyne prijde unavena z prace, ja treba zrovna taky nemam nej naladu a zustaneme u DVD...A takto je to casto, proste prace, skola, a ono ti pak moc casu nezbyde :-(

Ale dnes teda nahodou jdu já, přítelkyně a kamarád do kina, na bowling, atd, tak přece jen nějáká změna :) akorát řídím, takže zase na sucho :)
o 02.06.2006, 19:08 | clown
mno ja se byl trochu bavit naposledy s Chozem, Katie a Lucinkou, kdyz EMMAni meli skoleni jak se chovat mezi lidma v Tuchomericich ..

ale ja fakt, ze trilety dite nas zamestnava na tolik, ze kdyz si ho babi nacha dva dny po sobe, tak jdeme v 8 vecer spat a odpocivame ..
o 02.06.2006, 20:54 | Dudelina
je to taky pracovni dobou...lidi co delaj v kancelarich vetsinou delaji od 8 - 9 rano a pak je jasny ze delaji do vecera. Ja radsi volim vstavat driv a driv chodit domu.
Jinak je bohuzel pravda ze doba je takova...me se zda debilni...vsedni den: vstavat - prace - chvili TV - spat....kazdej honi prachy jako jouda a normalni zivot zadnej (skoda ze vetsinou nestaci tech 8 hod denne). To sem si taky vsim, ze jak vsichni kamosi zacali makat, tak pak v hospe se nekeca o nicem nez o praci....
Zaver: dokud je clovek svobodnej tak to jeste jde, ale jak potom s detma si neumim predstavit, protoze zapadni model - rodice makaji jako srouby a najimaji babysit - se mi fakt nelibi.
o 02.06.2006, 21:51 | TROY
My byly včera a dneska v 1 odpoledne volá kámoška uplně vylemtaj hlas a že si taky nic nepamatuje ;) a že přišli v 8 ráno :)).
o 03.06.2006, 01:00 | ZRALOK
je taková doba, souhlas s Petrikem, pokud si chceš vydělat na svoje koníčky a zábavu a ješte k tomu si sem tam triochu užít, tak musíš tři víkendy makat a jeden užívat.. Když koukám okolo sebe tak spousta lidí nechodí v pátek a v sobotu pařit, prostě to stojí dost kaček, raději jsou doma, nebo jedou na chaty,chalupy, nakoupěj pití a maso a pohoda...

co se týče léta, tak srazy stojej dost kaček a pokud celou zimu stavíš káru, tak v létě chceš jezdit a takovej víkend je ve dvou + - 2000-3000tis.

Nemluvě o rodiném životě, nebo třeba o swištovi:O)
o 03.06.2006, 09:34 | Kapka (M)
jasan...se vším tady co jste napsali plnej souhlas....ale co me taky trošku štve,že posledni dobou mam pocit že se lidi už neumi moc bavit bez alkoholu...nedokažou nekam prijit,dat si třeba jeden dring a být v pohodě...mam pocit že to jsou občas zavody v chlastani,kdo se víc a rychleji zboří...ale je to všechno o parte lidiček co mate okolo sebe....
o 03.06.2006, 09:48 | unregistered001
normalni jsou urcite, mam na to vlastni nazory, ale nebudu je tady donekonecna prezentovat, je to zbytecne, urcite nikoho by zena nepochvalila jak je nekde na netu videt s nejakou cizi babou nebo zvracejici u kandelabru
to ze vsichni okolo delaj prasarny, nepotrebuju abych je delal taky, takze asi tak
je to jako se srazama, uplne to samy
o 03.06.2006, 13:55 | xenonman
proste muj napad je udelat partu lidi a proste se zavola jde se do kina nebo bowling nebo proste zaparit, sportovat a pohoda. Jinka prijde mi ze kazdej je cim dal tim vetsi soukromnik a unika mi poenta... takhle se muze vedet s kym se ma pocitat a skym ne a je tu spousta dobrejch lidi a kamaradu ktery jsem tu poznal tak proc ne, jde o zamer a jestli ho tu nekdo se mnou zdili budu jedine rad... To jestli ma nekdo doma holku chodi parit a bali holky nekde jinde to je jeho vec, ted se tu nebavim ze nebude chodit jen proto ze tu furt nekdo neco foti a hazi to sem nebo si to nekde schovava o tomhle tu rec neni....
o 03.06.2006, 14:33 | unregistered001
X-man: psal jsem o tom, ze proste lidi nejsou, dosli tak jako dosly slusny srazy
o 03.06.2006, 15:00 | xenonman
kubo znas to nadeje umira posledni a ja stale doufam.
o 04.06.2006, 12:25 | Area51
xeno: Se mnou klido pocitej:o)
o 05.06.2006, 08:07 | Alííí
xenonmafián: Já jsem taky PRO, pátky mám většinou volný, zabitej jsem totiž každou sobotu u nás na vesnici na disko jako "light-jay".
Býval bych se Ti v pátek ozval, ale jak už jsem psal v tom příspěvku nahoře (odkaz od Kapky), vypadnul jsem z kanceláře moc brzy, a nestačil to přečíst... :o((( Pátek většinou razíme Prahu (MischMasch, HanyBany, Kent Universe, Mecca, nebo maximálně Duplex) a nebo na druhou stranu do Plzně (Club 21, Orange Studio, Café Corso, atd.). Oboje mám stejně daleko.
Problémy mám ale tytéž jako ty, spousta lidí neni schopná ani v pátek večer ve 21 hodin říct, jestli někam vyrazí, nebo ne... :o((((
Takže klidně se můžeme už teď (v nějakym novym příspěvku ve srazech) dohodnout na tento pátek... :o)
o 05.06.2006, 08:44 | xenonman | Upraveno: 2006-06-05 08:47:01
neni nic jednodusiho nez si na sebe vzit tel nebo icq a dohodnout se nebo si zavolat je tu tahle a tahle akce a plzen proc ne mozna i lepsi volba nez praha...
o 05.06.2006, 09:20 | Alííí
xenonmuž: Jsi jeden asi z 10-ti lidí z AHC, který ve founu mám, takže já nemám problém. :o)
+420 608 888 076 - a napiš si tam 3x "í" ať pak nemáš problém poznat, kterej Aleš Ti to volá... :oDDD
o 05.06.2006, 11:51 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
xenon: kolik bylo za posledni 2 mesice v praze jater? a na kolik si dorazil?
no jak uderi patek tak stejne prazaci jezdej momo prahu :-)
o 05.06.2006, 12:04 | Alííí
007: A kdes byl ty teď v pátek?
o 05.06.2006, 12:16 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
aliii: na chate, pokud nejsou srazy jezdim kazdy vikend, pa+so+ne mimo prahu
o 05.06.2006, 13:53 | X-sat (M)
jo, tak to se mnou nepočítej - mě stačí naše skromná feťácká hospůdka ;-) Praha daleko
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3192 sekund.