Navštíveno 979x

Ahoj Vtuneri a vsichni zdatni grafici...
mel bych prosbicku...chci nechat udelat fotku jako puzzle pro pritelkyni a potreboval bych bud nejak vkusne prolnout dve fotky nebo cast z jedne a druhe do sebe, tak aby to vypadalo hezky jako celek, nidke zadny preplacany veci ani prazdne mista, + nakej ten napis ve stylu "Mam te rad" nebo "Miluji te Petruško!" atd...
1.original foto
[ Link ] 2.original foto
[ Link ] -hlavni je ta prvni ta druha v tom vubec nemusi figurovat nikde ale kdyby tam bylo moc volneho msita tak muze, necham to na vasi fantazii, dekuji
PS: finalni verzi bych potreboval absolutne bez komprese, dekuji :)

03.06.2006, 12:50 |
SPEEDY t.c.t. | Upraveno: 2006-06-04 03:03:18
udelal jsme neco v tomhle duchu ale to asi neni uplne to prave :) a ten napis je osklivym pismem a sam lepsi neumim....

03.06.2006, 16:43 |
TROY Hele,ale Mireček byl černej ;) ty seš běloch.
ježiš to je sladký jak píča 14ti letý holky :o)
mar28 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
KUA CHLAPI, TO NEUMITE POMOCT? OBCAS MUSIME DELAT NECO I PRO NE, NE JEN PRO AUTA NE? :)

03.06.2006, 21:24 |
JR Mare vole, ted sem se malem posral smichy :-))))))))))))))
speedy: jj to je pravda, ale ja tohle dat ty svy, tak mi rekne, ze nejsem normalni...
ta garáž z mechu a kapradí co je u toho stromu to je návrh garáže pro modrou střelu jo ?
vidis, toho sem si ani nevsim :-)
NO NIC PRISLI JSEM SPATNY LIDI.....ASI MI TADY NIDKO NEUPRAVI FOTO...TAK SE ASPON ZDRZTE NEJAKEJCH KOMENTARU CO SE NEHODEJ. ME JE FUK CO SI KDO MYSLI JEN JSEM PTOREBOVAL UPRAVIT FOTOU
SPEEDYt.c.t. : klííd :o) on se nějakej VT nadšenec najde..
no mozna je to fakt blba fotka s tim jehlicim.
ale mladou holku by to snad jeste potesilo ne? krasnejch 17 let :)
no hele nevim, ale mozny to je, nevim co maj dnesni 17ti lety holky v hlave, popravde si nedovedu predstavit mit takovy mlade vedle sebe, takze tezko posoudit
no ono v 19-20 ti si myslim ze je to normalni :)))ale vek asi neni rozhodujici
no ne, ja nic nerikam ze chodis s takhle "starou" slecnou, jen jsem konstatoval, ze nevim, co se jim honi hlavou protoze uz jsem o nejakej ten patek starsi nez kategorie 19-20 a pokud vam to slape, tak proc ne. a je to fakt, ze vek neni az zas tak rozhodujici
jehličí je cool píchá všude ....

04.06.2006, 12:54 |
Mika Mara me vzdy rosekaaaaaaaa :-)
v lesé jó v lesé na jehličí, koná se svatba trpasličí, žádná divná věc to není, Speedy má už po vojně a tak se žení. Malou má ženu, malinkatou s malým věnem, malou chatou ....

04.06.2006, 22:28 |
TROY :o)))

04.06.2006, 23:42 |
SPEEDY t.c.t. | Upraveno: 2006-06-04 23:46:12
schvaboide diky vypada to good:)
marauder se taky cini...hotovej basnik :)

05.06.2006, 08:53 |
Q hlavně, že admini maj dohlížet na OT v příspěvcích..... :-)
Jirko si wůl, místo abys ho podpořil v jeho lásce, tak mu to takhle solíš...
Bledá závist co??? :-))))))))))))))))))))))))))))))
láska ? to je to co mi komplikovalo život v 17cti ? Tak z toho se vyrostl lepší je souložit ....

05.06.2006, 09:00 |
Q kuwa, ac se mi nechce, musím souhlasit....... :-)))
když nad tím tak premyslim, tak by jí mohl dát jako dárek focení na jehličí s náma..... :-)))

05.06.2006, 09:30 |
JR Marauder: Jenze v 17ti abys soulozil musis delat takovyhle kokotiny ..... v tom veku jeste holky totiz nemaj rozum .....

05.06.2006, 09:32 |
Q JR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de*ile, sem to musel vysvětlit ve firme aby pochopili proč sem tady zborcenej smíchy v křesle.
:-)))))))))))))))))))
LOL :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dobrý témátko, ti skřítkové od schwaboida jsou super :o)
skritkove z lesa, na jehlici! :-))) JR to vystihl presne.... :-D
Mám to i v původní velikosti.
schwaboid: Boduješ! :o) to se fakt povedlo..
jj to je fakt, neb ženská do určitýho věku (u některejch do smrti) bere sex jako donucovadlo k prosazení svých plánů a potřeb, tedy jako věc za odměnu, vůbec jí nedochází, že by to dělala pro sebe :o) pár vyjímek se najde abych nebyl nařknut, že to nějak paušalizuju ...