Navštíveno 436x

Zdarec, potřebuju poradit jak dostat vlastní webový stránky na internet. Dokážu je vytvořit, ale už ne je dostat na internet :o( můžete mi někdo poradit, nebo hodit link kde mi poradí??? předem díky moc...
co presne nezvladas? ;o)
Staci najit webhosting (treba webzdarma.cz, atd.)
Pote nejlepe pres ftp pomoci nejakeho programku ;o)
(Muj oblibeny LeechFTP - freeware) to je cele, nic vic ;)
takže když si udělám nějakou svojí propojenou strukturu linků, tak mi pak budou mezi sebou fachat, i když to tam naposílám???

05.06.2006, 22:25 |
Daryl (A)
planuju tady na foru freehosting pro registrovane uzivatele. Sice zadnou bombu, ale na male osobni stranky dostacujici.
na tomhle sem taky shorel, uz jsem mel stranky skoro i hotovy, sice uplne primitivni, ale nedokazal sem je kopnout na web

05.06.2006, 22:31 |
X-sat (M)
musíš mít někde hosting, tzn. přidělenou www adresu a k ní patřičné heslo
Tohle máš?
svity: jj, jen linky musi byt treba "/bla/bla.jpg" a ne "C:/slozka/bla.jpg" atd... :o)

05.06.2006, 22:32 |
X-sat (M)
Pokud máš lokálně vytvořený www stránky a fungujou ti normálně odkazy "mezi sebou", tak při překopnutí na web se tyto návaznosti zachovají

05.06.2006, 22:33 |
X-sat (M)
No a samozřejmě že musíš překopnout na web i všechny obrázky, které tvůj web na lokále obsahuje, tzn. ideál je mít vše v jedné složce a pouze startovací stránku "index.htm" mimo - ten je načítán automaticky

05.06.2006, 23:32 |
Cenda
www.kosek.cz - neco o tvorbe webu
www.webguru.cz - neco o tvorbe v PHP
casopis.programator.cz - nejen weby
apod.