Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > problém s PC............

o Navštíveno 521x o
o 06.06.2006, 08:21 | jp1
zdá se mi že se mi někdo naboural do PC, nevíte o nějakém prográmku co by tomu zabránil? díky JP1

o 06.06.2006, 09:16 | Milhauzz
nu :)))

1, jak si poznal ze se ti tam asi nekdo naboural?
2, firewall, tot asi prvni ochrana pred utokem zvenci, bud muzes pouzit integrovanej, pokud mas xp, nebo neco jineho, treba zone alarm a podobne dalsi jemu podobne, pokud si prolistujes slunecnice.cz nebo stahuj.cz, najdes tam toho mraky
o 06.06.2006, 10:32 | jp1
1) někdo zná moje maily které používám a to nikdo neví
2) je toho mraky, jen jak vybrat ten správněj a mám XP
dík za radu :-)
o 06.06.2006, 10:42 | Milhauzz
1, tak staci, abys si mel svoje maily uvedene ve sve adresbooku a zavirovany pocitac, pak se nestacis divit :)
2, mnoho lidi rikne "fuj integrovany firewall", ale reknu ti, dva roky sem jej spravoval na stanicich a konfiguroval trosku pokrocile pres registry. Je to jednoduchy a ucinny, samozrejme kdyz mas admin prava a prazdne heslo, neni nic jednodussiho nez to vypnout vzdalene pres lsuzby, ale to jen tak mimochodem :) Kazdopadne pouzit interni firewall bych se nebal, log ma taky, ale pro bezneho uzivatele nema moc vyznam, pac nemas prehled co se deje. Nez zacnou lidi rejpat, ze je naprd, dejte mi kontakt na nekho, kdo tento interni fw hacknul :)
o 06.06.2006, 12:23 | jp1
tak jsem z toho nějakej divnej :-) většinu nevím co je :-) jsem holt jen uživatel........
tak nevím jak ti zjistím kdo to hacknul :-)
ale hezky se to čte :-)
o 06.06.2006, 15:26 | jp1
ách jo, proč zrovna já :-(
o 06.06.2006, 16:03 | X-sat (M)
Začal bych změnou přístupových hesel na maily. Potom bych nainstaloval KERIO PF a čekal co kde a jak ;-)
o 06.06.2006, 22:12 | Jerry.s
OT: me zase neska v pul 4 prisel do schranky mail s moje vlastni schranky a adresy?!?!?! zkratka v kolonce odesilatel byl uvedeny muj email a taky moje fotka co ji tam mam v profilu. v mailu bylo napsano par cisel a pak nic, ale nejdivnejsi je ze v te dobe jsem mel vypnute pc a ani jsem nebyl doma.... co to mohlo byt, duch nebo hacker?
o 07.06.2006, 07:48 | jp1
Jerry.s : přesně to se mi stalo anechápu to !!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3029 sekund.