Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Používejte alarmy!

o Navštíveno 716x o
o 06.06.2006, 09:58 | Pagoš
Tak dnes jsem neměl fajn probuzení, vzbudila mě sousedka, že mam vypáčený a otevřený auto. Tak jsem mazal k autu. Dveře pootevřený, proražený pod klikou. V autě nechybělo vůbec nic, ani drobný, ufffffff. Asi jak začalo řvát, tak zmrdi utekli. Takže se alarm poprvé osvědčil. No ale měl jsem před infarktem, než jsem zjistil, že to dobře dopadlo...

o 06.06.2006, 10:40 | Petura
no hezký ... :o((( doufám, že tomu zmetkovi upadnou pazoury ...
o 06.06.2006, 10:44 | Milhauzz
Alarm nealarm, vem si klasickou situaci. Plny mesto lidi a houka auto, myslis ze to nekoho zajima? :-/ Dycky se najde zmrd se sutrem, co ti vymlati okno jen pro par drobnejch, co nadelame ... pak ti je celej alarm vis k cemu ...
o 06.06.2006, 11:16 | Alííí
Pagoš: Hlavně že tě ten alarm nevzbudil, a hezky do růžova ses vyspinkal... :o)))))
o 06.06.2006, 11:28 | Pagoš
Milhauzz: To je sice pravda, ale tohle bylo na sídlišti a v noci, kdyby to neřvalo, mohlo bejt mnohem hůř, takhle asi hned zdrhnul.

Alííí: No mě to nevzbudilo, mam pokoj na druhou stranu baráku. Ale důchodci nikdy nespí a hned čumí, co se děje, takže asi tak.

Ono i kdybych měl pager nebo tak něco, než doběhneš k autu, už je dávno po všem. Málokdy máš auto tak, abys byl za minutu u něj, kór v noci, když chrápeš a i ta minuta by profíkům určitě stačila, aby si něco odnesli.
o 06.06.2006, 11:45 | Alííí
Pagoš: Asi teda nemáš moc rád svoje auto, když ho NA SÍDLIŠTI necháváš na druhý straně baráku než kde spíš... :o/ Mít pager, a zjistit, že se mi někdo hrabe na sídlišti v noci v autě, tak skočim třeba z druhýho patra... Ale každej jsme jinej, že?
o 06.06.2006, 11:53 | FSAL
Alííí: asi nebydlis ve 13. patre vid? :D ;)
o 06.06.2006, 11:54 | Pagoš
Alííí: Svoje auto mam rád dost, to jsi asi špatně pochopil, z druhý strany je dětský hřiště a nejsou tam lampy, nehledě na to, že tam ani neni cesta, prostě tam stát nejde. Jinak bydlim ve čtvrtym patře v paneláku, to bych opravdu neskočil. S parkováním je tu prostě problém, ale to asi na každym sídlišti.
o 06.06.2006, 12:11 | Alííí
O.K., chápu.
o 06.06.2006, 13:44 | clown
a myslis ze moje auto nehoukalo 15m od vchodu do Hornbachu ? v dobe, kdy v minute projde okolo cca 70 lidi ?

lidi sou radi ze nekradou jejich veci :o((
o 06.06.2006, 15:24 | H-Honza (M)
je to pravda, mlada zaparkovala wopla nesikovne, a jeste nechala panel na radiu, a koleckovy brusle na zadni sedacce, nejakej srac ji rozsekal bocni okno ale byl to debil, pac nevedel ze kdyz se zamkne wopl tak muze tahat za klicku jak chce a stejne to neotevre....
Mimo vysekanyho okna se tedy nic nestalo.
Kdyz jsem prijel k autu, vsiml jsem si dvou lidi na balkonu, ktery sedeli asi 20metru od auta... Ptam se jestli neco nevideli, a ze pry na to ani nekoukali, pac tady houka porad neco, a ze jako neco tady rvalo ale ze se tim nezabyvali....
o 06.06.2006, 15:30 | jp1
lidi jsou k sobě hrozný, nikoho nic nezajímá když nejde o jeho věc, je to špatný....................., naštěstí ne vždy.
o 06.06.2006, 17:46 | ZDENDA
ty jo Pagošu,co se to na Svahovce děje?....já tam stál s autem takovou dobu a ani jsem skoro nespal,mladá má pokoj taky na druhou stranu....co jsem slyšel tak se to tam občas stane :-( ...naposled snad ten červený Káďa a teď ty :-( .....musím si taky pořídit nějakou houkačku (co máš za alarm,něco šikovnýho?) .......no hlavně,že ti to ta sv!ně nevybrala
o 06.06.2006, 18:11 | RedBaron
o 06.06.2006, 19:39 | Mac
protože by museli být jako svědci, vypovídat a nechat zapsat protokol. Nechce se jim, pokud nejde o život.
o 07.06.2006, 13:16 | Pagoš
ZDENDA: Protože se parkuje všude možně. Přímo před barákem nevim o tom, že by se někomu něco stalo, ale když pak přijedeš v noci, neni kde zaparkovat a musíš stát blbě, že na auto neni moc vidět :-( Kór když jsem stál ještě vedle dodávky, přes kterou taky nebylo moc vidět. měli by z toho udělat jednosměrku a podél baráku udělat šikmý stání.
o 14.06.2006, 10:08 | Katy
2Pagos : mam to podbne. auto parkuju z druhe strany baraku pac na te nasi strane je tma jak v riti a parkuje tam par aut z baraku naproti (navic dost uzka ulicka a pres den tam prochazi dost lidi).
nastesti se jizda salin,troubeni z cesty,hluk a taky alarmy ozivaj prave o ty baraky naproti nas takze to slysime i pres zavrene okno (v noci je tam klid) Coz se nam ukazalo i min.tyden v patek ,kolem pulnoci - nekdo se snazil asi dostat do pritelova auta ale zaclo piskat ale nic se nestalo.
Ja uz si auto na noc radsi schovavam a mam ho tam nekdy jen pres den.

Jsem asi divna, kdyz reknu ze vetsi z obavu mam z toho,az se mi ten alarm rozerve,ze me zakousnou lidi z toho baraku.parkuji primo pod oknama... :))) ale zas treba si rikam ze prave proto si malokdo troufne.ikdyz kdyz tu ctu ten nezajem ostatnich..... mozna zalezi i na sousedskych vztazich trosku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3155 sekund.