Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Jakej kompakt ?

o Navštíveno 107x o
o 03.10.2005, 21:57 | MarauderZ28
Hele tak když se to tady hemží fotografama profesionálama doporučte kompakt, nějakej našláplej na ceně nezáleží, mě se líbí Oly 8080 neb sem měl kompaktíka 5050 a s tím sem byl max spokojenej, ale když každej teda nadává na Oly tak si nechám poradit, ale zajímalo by mě taky proč třeba Canona kompakta a ne Olympuse kompakta jako porovnání, ne říct kup si Minoltu protože je nejlepší, nějaký objektivní porovnání

o 03.10.2005, 22:24 | audioland.cz | Upraveno: 2005-10-03 22:24:38
Chjo :)

No tak muj nazor. Asi nejlepsi kompakt si myslim je Canon Pro 1. Puvodni cena pred rokem a pul byla 40 tisic! Ma profesionalni objektiv řady "L", což se dává jen k zrcadlovkám. Má opravdu vynikající kresbu, ostrost, na kompakt v pohodě šum, 2.0 vyklopny LCD-na to jak si zvyknes tak uz bez toho nevydrzis, 7x zoom, vydrz na 400 fotek, sánky na blesk,...8 mega

hlavne bych vyzvihl ten objektiv a perfektni svetelnost!

Nejlevnější je na kasa.cz asi. Mám ho odzkoušený, chtěl jsem si ho koupit.

No a podle me druha varianta-Minolta A200. V podstatě hodně podobný fotak, taky 8 mega, stabilizator obrazu, 7x zoom, vše skoro stejny jako u Pro 1. Tady bych volil podle vkusu, oba jsou skvely.

No a do třetice tvuj vybrany oly.

Vse jsou to EVF, coz znamena ze maj elektronickej hledacek, vyhoda, ze presne vidis co fotis, nevyhoda-spatny rozliseni a v noci tma :)
Tak at mas o cem premyslet zas chvilku... :)
o 03.10.2005, 22:26 | TROY
1.měl jsem už 2x OLY - jediný pozitivum byl ten 10xopti zoom a stabec na C2100
2.mám teda měl jsem Canon S45 než ho zabrala mladá - na sluníčku luxusní fotečky dále moc pěkná kresba barev
o 04.10.2005, 01:11 | noname | editace
Chjo..
o 04.10.2005, 09:08 | KFL
Jako kompakt bych navrhoval Sony DSC-W3 (myslim) anebo Casio Exilim S7 (nak tak) ... oba vychazej v testech na jednicku s hvezdickou a na svoji tridu predvadej dost hustej vykon..
o 04.10.2005, 09:53 | paia
pokud kompakt, tak maximalne do 10t, vic bych za nej nedal, pokud neco drazsiho, tak jedine pravou zrcadlovku. Canon Pro1 je napul cesty, EVF je cesta do pekel, sklo ma mozna slusny, ale je tam natvrdo... proste ja osobne bych doporucil bud neco na zpusob Nikon Coolpix 7900, kde za to nezaplatis moc a pro domaci ucely to staci a nebo kdyz uz chces fakt kvalitu, tak Canona 350D nebo Nikon D50.
o 04.10.2005, 11:00 | RedBaron
Za kolik můžeš mít 8080WZ? Jestli tě nezajímá šum při vyšších citlivostech, nemám proti tomuhle foťáku vůbec nic, až na cenu, která už škrtá o zrcadlovky.
o 04.10.2005, 11:03 | MarauderZ28
+ - 12000,-
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3059 sekund.