Navštíveno 693x

12.06.2006, 21:26 |
DJ.UFÍK | Upraveno: 2006-06-12 21:37:51
Tak, mam po maturite a hledam nejakou praci v Praze.Tak nez se zactu do inzerce....nevi nekdo o necem kde bych mohl nastoupit?Mam vyucni list a maturitu, vyhlasku 50...obor elektronika/slaboproud(mechanik)....pomohl by mi nekdo v "rozjezdu"?
Tak vítej v pracovním režimu a držím palce, ať něco najdeš, co tě bude i bavit.
he koukam ze si na tom podobne :) ja jen budu hledat praci v Brne za mesic nebo dva az se tam prestehuju :-)))
DJ.UFÍK: Jak můžeš mít čerstvě po matuře a mít už 50??? To nechápu.
Mě ji nedaj ani za úplatek a jsem na tom uplně stejně :-(((((((
ufik: welcome to real world :-)))
ww: mam taky 50tku, 5.tridu, to maji snad vsichni kdo udela elektriskolu
wwollff: no predpokladam ze pri vyuceni si ji udelal a platnost ma tri roky, nastavba trva 2 takze ji ma jeste platnou a pokud si ji ted neudelal znovu tak se k tom uurco brzo chysta ;)

12.06.2006, 23:12 |
Topča Taky hledám kde hledají řidiče na "Cčko" a zatím nic
Bych se s dovolenim vtirnul:o)) Taky by se hodila:o)Prace...
Matura na SPS Sdelovaci techniky v Pansky-digitalni telekomunikace
Vyhlasku 50, paragraf 5 mám tez:o)
tak kdyby jste nekdo o neco zavadil:o) Díííííky:o)
klucí rovnou Vám řeknu,že začínat jako elektrikář v čr at už ve silno nebo slaboproudu
je ta největší omrdávka na světě. všichni chtěj bud min. 5 letou praxi a nebo dostanete
základní plat a nazdar.... když jsem hledal práci po škole připadal jsem si jak méněcenný,na konec jsem šel radši do jinýho odvětví,protože je to fakt neštěstí....
Ono hlavně s paragrafem 5 ani nechtějí (nemůže dělat "samostatně") nicméně neviděl bych to tak tragicky.Teď je sezóna stavebních firem,tak bych to zkusil tam...
myslim ze paragraf 5 muze delat sam ale bez proudu
no mám sice 5ku, ale to mi je k prdu, když nemůžu dělat samostatně ale jen s dohledem.
Taky hledám práci ale v okolí Kostelce nad Orlicí, RK atd, ale všude chtějí praxi v oboru, 6ku atd.
To kral007: myslíš bohužel špatně. Je to jak píše wwollff. Nejhůře na tom jsou lidé co nemají "technickou" střední školu a výše..protože třeba z gymplem na 50ku máš taky smůlu :-(
třeba tady to máš zjednodušeně popsané:
[ Link ]
Nu tak holt neco musim najit no:-(..btw nevzal by me nekdo k sobe do prace?:-)

14.06.2006, 08:54 |
paia pokud ovlada nekdo opravdu dobre Oracle, Unix a trochu rozumi SAN, tak se mi muze ozvat... :o)
to: paia hehehe tak zase nic:-)