Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > pro - Ravo

o Navštíveno 411x o
o 13.06.2006, 21:24 | transportér
Mám takovej pocit, žě jsem tě asi naprdnul a čím víc o tom přemejšlím, tak právem. Dotknul jsem se totiž něčeho velice úžasnýho. Což je vůle docílit maximálního výsledku i za cenu velkého úsilí i bez ohledu na dostupné prostředky.
To jsem fakt nechtěl a v tu chvíli vůbec netušill, že v podstatě bezelstná nabídka pomoci, v kombinaci blbě zvolenejma slovama, pro odlechčení všech útrap, které nás všechny u tohodle koníka provázej, můžou působit spíš jako vysmíání vynakládané snaze.
Mrzí mě to o oto víc, protože moc dobře vím o čem mluvím. Já s tím "kuchyňským" nožem začínal a docela i dlouho fungoval. Protože vím co to obnáší, tak bych fakt rád pomohl. No, - ale výsledek je, že jsem se pěkně vydojil. Každopádně ať se ti to plato povede co nejlíp. Kdby se ti třeba ta estetika nezdařila jak bys chtěl, tak tě zase určitě dostane svým zvukem, a o ten nám stejně všem jde nejvíc.

Sory, máš u mě flašku. Honza

o 15.06.2006, 09:03 | Ravo
Tyjo,
díky moc, takovýhle zprávy opravdu docela potěší. Já jsem měl zase strach, že jsem v kontextu nepochopení a blbě zvolených slov vypadal jako debílek, kterej jenom vyrypuje a sám vůbec neví o čem mluví. Proto jsem se úplně zděsil co jsem to provedl a jsem rád že nakonec došlo po malém mailovém pinpongu přes konferu k pochopení na obou stranách.
Díky moc za tohle všechno, tu flašku rozhodně nemůžu příjmout, viděl bych to asi tak (protože očekávám neoblomnost z tvé strany :-) že až se možná někdy uvidíme (sraz?), tak tu flašku vypijeme spolu.
Takhle něják asi vznikají opravdový přátelství....je těžký v dnešní době narazit lidi, pro které je slušnost, skormnost, obětavost, pochopení pro druhého apod. běžné jako denní chléb a rozhodně to není něco "navíc" za co by se mělo třeba i platit (nebo jinak zištně zavazovat).

Díky ti za tento vzkaz, hned je ten dnešní "zku..j" den v práci mnohem pozitivnější, tento pocit si v sobě zachovám hodně dlouho...

Ravo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3141 sekund.