Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > stav silnice od H.Brodu po Nymburk

o Navštíveno 451x o
o 14.06.2006, 16:05 | Katy
Rada bych vedela jak jsou na tom cesty na tehle trase..... nikdy jsem tama navic nejela tak furt zvazuji ....
diky

o 14.06.2006, 16:08 | Q
no já to jel jednou od X-sata a můj názor na silnici je takovej různorodej. silnice prázdná, ale sem tam stála za h.....
o 14.06.2006, 16:09 | kasa.d
já tam jezdím občas, víc určitě napíše x-sat, ale je to kvalitní cesta.
Jel sem tama naposledy do Mimoně .....
Některý úseky (nový obchvaty) sou úplně supr, jiný jsou standart s občas dourama :-))
o 14.06.2006, 17:11 | X-sat (M)
V pohodě. Spíš počítej s vyjetejma kolejema, ale to jen z HB po Habry (cca 20 km), potom už pohodička
o 14.06.2006, 18:36 | Katy
takze lepsi nez vyhrkana dalnice na Prahu ???
takze nejake mega lochny tam nejsou nebo je lepili ? a provoz ?
o 14.06.2006, 22:18 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
já jezdím každých 14 dní směr LB-Praha-Brno...po dálnici a zpátky Brno-H.B.-M.B.-LB.....a věř tomu,že kdybych nemusel jet zpátky tuhle trasu,tak jedu radši po dálnici.Provoz je sice celkem O.K...někdy chytneš i pár aut za sebou tak se to zbrzdí,občas se na té trase měří radarem...ale kvalita těch silnic je teda mizerná...obzvlášť kolem H.B..
Pokud ale pojedeš z Nymburka do H.B.,tak ti stejně jiná možnost nezbývá...
o 14.06.2006, 23:09 | X-sat (M)
8-) lepili, lepili, kdo dneska nelepí ;-)
o 15.06.2006, 07:26 | Katy
mno resim tak trochu dilemma : jestli jet po dalnici a byt vyklepana jak ratlik a dojet relativne v pohode, nebo si to casove natahnout, vyhnout se sem tam dire a dalsim prekazkam...
co se spotreby tyce tak mi to vyjde asi tak stejne (sezere me to ) :))))))

jako treba do Tynce budu muset jet po dalncici pac tam je to jasny.ale tady se nabizi dve varianty.

o 15.06.2006, 13:21 | Newman
mam jeste plechy se zimakama - a neni to o tom, ze bych nemel na letni pneu ci AL kola a s dvema autama radeji nejezdim, pac nemaj plechy

tot vse o kvalitach a stavu silnic v okoli H.B.

PS: hlavne doporucuji cestu z H.B. smer Humpolec - najezd D1
tomu rikam maso !!!
o 15.06.2006, 13:22 | Newman
jj obcas mi taky zalepi, hlavne kdyz Y-Parabola predjizdi do kopce svym RRS
o 15.06.2006, 13:24 | MarauderZ28
jo okolí skály a věže zejména ten prima lesní úsek tam mám dojem, že si ze mě silničáři dělaj asi prdel .....
o 15.06.2006, 13:26 | kasa.d
takovej pocit má asi každej, polnačky sou v lepším stavu než ten úsek ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3193 sekund.