Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > for Thullo

o Navštíveno 690x o
o 01.07.2006, 01:23 | MarauderZ28
zatím pokusně na starejch

foto k příspěvku  od MarauderZ28

o 01.07.2006, 05:27 | Thullo
Hmmm ty kokso - jsem na to zvedavej :) vcera jsem pujcil auto automechanikovi at se jede projet - bylo tesne pred bourkou a celkem sero - kdyz jel zpatky, vyritil se z poza horizontu s roznutyma svetlama a jel za pasatem B6 s xenonama a na predstav si, svítilo mi to uplně jako xenony - teda vypadalo to tak - ja tam mam ty zarovky 90/100W s udajne XENONOVOU Naplni ci co - neco jako BLU-XE a spokojesnost!Vim moc dobre,ze ty xenony budou svitit jeste daleko lepe, tedy pro me a na cestu - ne pro cumily, ale otazka zni - potrebuju to, kdyz jsem zjistil, ze ani v noci s PROBEckem nejezdim?Jen vijimecne?

Zjistil jsem to tak, ze jsem od clena AHC koupil tyto zarovky (i do tech pridavnych dalkovych) a stale se me ptal, jak jsem spokojeny, ale ja mu cca mesic nebyl schopen rict, neb jsem nejel v noci! Az mi ho bylo lito, jel jsem se projet po tme - chapes.Tak jsem zvedav, jak to dopadne s XENONAMA a pak se rozhodnu.Zatim diky CUS
o 01.07.2006, 11:36 | X-sat (M)
Thullo - od koho jsi koupil ty žárovky? A jaký je to model? Díky
o 01.07.2006, 14:39 | Thullo
2 X-Sat - Jsou to ty na obrázku - ten clovek si rika Peta34 a ICQ ma 171-350-538 tak se ho zeptej - jsou vazne moc dobre ty zarovky - spokojen a moc!
Bohuzel nemel je v H3jce a tak jsme to vymysleli jinyma - foto dole!

foto k příspěvku  od Thullo

o 01.07.2006, 14:40 | Thullo
Tyhle uz jsem ale prodavat videl u nas na autoburze

foto k příspěvku  od Thullo

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3297 sekund.