Navštíveno 100x

Včera sem koupil vysavač co umí prát - vstřikuje vodu s čističem pod tlakem 7 atm do koberce/ čalounění a zase jí hned vysává, takže kdo bude chtít můžu mu ho v Praze nebo okolí zapůjčit, auto - třeba koberce se s tím čistěj suprově, jen musíte počkat až mi dojde z ebay ....

05.10.2005, 12:30 |
clown to budem mit drahy .... :o)
tak vyzkousej nejdriv to vysavani .. nerad bych si pak jel k lakyrovi do pece susit interier .. ty kurwy portugalsky davaj na podlahu 2cm silnej hadr .. neco jako je ten chlupatej tappajomat ..
já s tím mám zkušenosti asi z 8-mi aut a vždy pohoda, koberec je pak lehce vlhkej
tak to ja prijedu..o))potrebuju koberce v aute....
ok, mel bych zajem...je to jen na auta?
Jestli je to to co mám doma, tak je to na všechno. Kupoval jsem to tak před 3 roky od AEG a čístí to čalounění, koberce, okna, podlahy, ... záleží co tam hodíš za nástavec. Nebo se dá to čerpadlo vypnout a pak to funguje jako obyč vysavač.
oke, az dojde dej vedet potrebuju par rakosovych podlozek v byte, a vycistit bambusovy podlahy, hodi se mi to kazdej den, at se Teena stavi u me v praci, dam ji klice od svyho rakosovyho pribytku

Ty vysavace znám, pujčuju si to u nás na koberce normal domů.
Vedle ve vchodě má nějákej člověk půjčovnu.
Funguje to fakt pěkně

05.10.2005, 15:03 |
noname |
editace hejzkej hajzl a já, že H-Honza je furt tak vysmátej ..
Honza: nejakou starou babku ti tam posadit..nebo dedu s problemy s prostatou...

06.10.2005, 00:40 |
MAX jj, taky to mám doma.. Akorát koberce schnou kapku dýl a druhý den po vyčištění sedaček doporučuju pod zadek pro jistotu ručník, ať nevysedáte z auta z mokrým zadkem.. :o))))

06.10.2005, 09:20 |
choze Máre já se taky hlásím :o)))