Navštíveno 873x

no to co tam raděj ja dělam už ted taky na mě furt někdo troubí ale je mi to šumafuk prostě chtěj abych tak jezdil tak budu tak jezdit podle předpisů.
Jsou to vykurv.... cura....!!!! Jsem ridic z povolani,takze si bodiku uziju asi plnou merou... Jo presne tak-ach jo...

02.07.2006, 20:27 |
Cenda stejne to bude zas jinak, tak kliiid. Ani o papiry neprijdes, maj tam chybu.

02.07.2006, 21:51 |
Yawor jedu Praha - Žilina tak si to užiju plnými doušky...

02.07.2006, 22:59 |
empiK (M)
kdyby se ti libili cesky holky... :-))
empik: spis jen holky :-D
yawor: pozdravuj Pela :-D

03.07.2006, 07:40 |
X-sat (M)
Aby ste se z toho neposrali, že musíte sekat latinu 8-)))

03.07.2006, 08:03 |
Algol To x-sat: každý tvůj příspěvek sedí na jistou písničku K.Kryla: Koho chleba jíš toho píseň zpívej:-))) A dál si to přeber...
Jinak co se týče kluků z obecní nebo dopravní, neviděl sem ho u nás jedinýho někde stát za celej víkend, ale ti zmrdi z MP stáli na výjezdech a brali jedno auto za druhým a pak byli taktéž viděni u rychlostního omezení z důvodu prací na silnici (o víkendu ani noha) na 30 km/h, kterak zkoušeli své nové hračky, čili to dopadlo přesně podle očekávání...:-((

03.07.2006, 12:32 |
Q mě spíš sere, že celá MP se vrhla na auta a okrskáře nepotkáš. To je pohoda pro čórkaře.............

03.07.2006, 12:45 |
Alííí Jako Q. Všichni budou čekat až pojedu 51 km/h ve městě, ale že mi mezitim vybíraj byt, to nikoho nesere, za to nejsou body. :o((((((((((

03.07.2006, 12:50 |
htd nemaji nahodou policiste motivace premii za udelene pokuty? :)
V principu ten bodový systém podporuju.
Ale....
1) něktří orgáni to přehání a dávají mastné pokuty a body za banality (snad se časem uklidní)
2) někteří řidiči jezdí tak, jako kdyby je měli za přestoupení rychlosti o 2 km hned zastřelit a tak jedou tam, kde je 50ka pro jistotu 35!

03.07.2006, 13:27 |
fandars | Upraveno: 2006-07-03 14:05:07
:-)
no tak jsem si dneska zkusil jet za kolařem protože byla plna a zamnou policajti a i když jsem jel na dobrej biftek a měl jsem hlad jak vlk nechtěl jsem provokovat tak jsem jel za nim a musim řict byla to docela sranda pozorovat v zrcatku jak se vztekaj protože nebylo mě jak předjet v protisměru jezdili auta ale na objeti kolaře by to dalo což jim moc nepomohlo když jsem tam byl ja.

03.07.2006, 16:54 |
X-sat (M)
Algol - ty taky furt meleš dokola kráwowiny, viď ;-) Nevím, co můj souhlas s bičem na řidiče má společnýho s mojí prací... A na ministerstvu dopravy nedělám, blesku
paczqo: prpc bys jako nemohl objet cyklistu?
scream: no mluvi se o tom hodně a pokud je plna čara tak prej ne protože neni překažka no takhle to aspon tak všude je.
ano, ale muzes ho objet pokud das znamení o zmene smeru jízdy a zaroven neprejedes caru, což neni problem, pokud se motá po prostredku jako idiot, tak bych ho jako idiot objel.

04.07.2006, 08:03 |
Algol To X-sat: nebeč, krawiny meleš ty:-)) 90% příspěvků je od tebe na toto téma rýpavých, tak sem si holt rýpl taky...btw. v žádným případě si nemyslím, že děláš na ministerstvu:-)) A co to má společného s tvojí prací? Je to jako u učitele, není to povolání, ale diagnóza:-))

04.07.2006, 12:22 |
X-sat (M)
Jenže on je učitel tělocviku a učitel matematiky taky rozdíl ;-) diagnózo

04.07.2006, 13:01 |
Algol "Jenže on je učitel tělocviku a učitel matematiky taky rozdíl"
ano, rozdíl je právě v té diagnóze, učitel tělocviku obvykle chlastá a učitel matematiky zase furt něco sumíruje...pročpak si to ale uváděl?:-))
já nevím místama když vidím nějakýho vola na silnici tak si říkámuž aby mu je sebrali a ten bodovej systém není špatnej snížila se mi spotřeba jinak upřímě je vto hrozný jezdit 50/90/130 kolikrát si připadám že zavazím
jděte s tím už někam ,
je zajímavé že pravidla jsou stále stejné !!!!
vesnice 50 , mimo 90 a dálnice 130 , jen tak podotknu že to jsou max. povolené rychlosti , tak co tady furt špekulujete , já jen pro ty kterejm to vadí , tak jezděte vlakem . :-)