Navštíveno 679x

Je to hold bordel v našem státě!
Mého známého chytli před retardérem je tam 20Km/h a on jel 35Km/h
a dostal 1000 a 2 body!
Samozřejmě od obecní policie-MAZEC!

03.07.2006, 08:15 |
Zdenek (A)
Za 35 na 20 dostat 1000 + 2 je fakt hustej trest! Kdyz si predstavim, jak ty retardery bezne vypadaji a jak daleko pred nimi byvaji ta omezeni rychlosti, tak bych rekl, ze ten clovek klidne mohl stat na brzde a zpomalovat na tech 20 i mene.... Proste hruza!
Vcera jsem jezdil podle predpisu. I rychlost jsem se snazil dodrzovat. Ale obcas jsem mel na budiku stovku, ikdyz jsem se snazil jet mezi 80 az 90. Jestli za to nekde dostanu 2 body, tak me to hooooodne nasere.
nejvic mi vadi ze to muzou delat i obecni policajti, unas se rika ze kdyz nevezmou na tramvajaka tak de delat mestskyho, do tedka mohli akorat buzerovat pejskare a najednou maji i placacky :- ), mongoloidi

03.07.2006, 08:41 |
meris Kolegovi namerili na v obci 57 Km/h tak ma taky 2b :o(
A to me v sobotu predjizdela policejni felda na 40 a jeli tak 80 bez majaku. :o(((

03.07.2006, 08:42 |
meris semysak: pokud vim, co mi rikali mestsky, tak chodi pravidelne na prezkouseni a podobne. Takze bych to zase nevidel tak tragicky.

03.07.2006, 08:47 |
Yawor mě by zajímalo jestli je pravda totok: viz antiradary.cz
Je jedna nepříliš známá vlastnost radarů RAMER-7, která dává řidiči s radarovým detektorem dobrou šanci na úspěch. Změření rychlosti projíždějícího vozidla neproběhne v jednom okamžiku, ale řídící počítač radaru průměruje rychlost z několika po sobě jdoucích vzorků. Pokud se mění rychlost vozidla v okamžiku najetí do svazku radarových paprsků, jednotlivé vzorky rychlosti se od sebe liší velikostí. Je-li odchylka v jednotlivých vzorcích příliš velká, radar není schopen vyhodnotit rychlost. Jinými slovy řečeno: pokud si při najetí do radarového paprsku krátce a intenzivně přibrzdíte - stačí půl vteřiny - operátorovi se na displeji nezobrazí rychlost Vašeho vozidla, ale 4 vodorovné čáry, které signalizují chybu měření. Tento manévr je velmi účinný při rychlostech do 100 km h-1, ale musí se dobře nacvičit. Hlavně musíte vědět, kdy se nalézáte v bodě měření a kdy máte začít brzdit. S pomocí radarového detektoru se dá bod měření určit s dostatečnou přesností. Pozor také na vozidla jedoucí za Vámi.

03.07.2006, 08:53 |
Bucci Je možný, že Paroubek dostal 2 body, když jel do televize :-))))))
Ja to vyresil tak,ze sem auta odstavil do kulny a nevyjizdim :-)