Navštíveno 892x

Jen vám chci vzkázat, že jakmile jednou přistihnu někoho z vás, byť na cizím voze, absolutně zapomenu na to, že díky vám se dají sehnat levnější vecičky, vjede do mě téměř tisíc čertů a rozkopu vám úsměv!!!To přísahám!!!
Už toho bylo dost!!!
Kámošovi (Quicksilverrosta) už na autě (felicia) ukradli lecos - třeba ANTENU - jasně - dá se vzít jinde jiná, jenže to by byl stejný jako ten šmejd, co mu jí vzal - tak si koupil novou!
Dnes to bylo daleko horší - zaparkoval na FREKVENTOVANÉM MÍSTĚ auto na cca 30 minutek a po návratu jsme nemohli věřit našim očím!
Jeho dveře (u řidiče) odemknuté - otevřený kastlík u spolujezdce a RÁDIO je teď AHOJ!!!
Štěstí v neštěstí je, že má FELICII a ta se dá otevřít (jak všichni víme) tkaničkou, takže nemá poškozený LAK, ZÁMKY a ani vytlučené OKNO - ale i tak - parádně to NASERE!
Tak jen ať to víte - BACHA NA MĚ čorkaři jedni zfetovaní!!! :((( THULLO
Sorry, ale kde mel panel?
No to je to - v kastliku - taky jsem mu rikal, ze kdyby ho tam nemel - mozna by tam REJDIO zustalo - ale o to nejde - proste je fuc - nejhorsi je snad ten pocit, ze ti nejaky mamrd fetacky sedel v aute!!! :(
No jo, to se ale nesmi pak divit. Takovejch uz bylo...
Tak snad ma kamos pouceni pro priste.
Jinak sekat ruce hajzlum!
Já taham tatranku všude sebou ... protože si říkam když čorne to radio tak s ním může hodit o zem, protože nevím kde bude shánět tatranku na clarion dxz718 aspoň budu mít rádost, že ten šmejd s tím nic moc šanci udělat nemá!
krýms: jo, jenze pak nebude mit na fet a bude muset vybrat dalsi auto. Takze kvuli to be vlastne nekdo prijde o radio :-)
tappaja: jinak ze tam mam panel snad nikoho neopravnuje, aby me vytloukl okno. I kdybych tam mel zlatou cihlu tak je mu po tom uplny hovno.

05.07.2006, 13:54 |
Pagoš Pokud Tě viděl, jak tatranku "bezpečně" ukládáš do kastlíku, tak to pak šel najisto, i když přímo na rádiu nebyla... :-(
V autě nic nenechávat, je jasný, že to vždycky nejde, ale aspoň tatranku si vzít s sebou, někdy mě to taky sere, že jí musim tahat, ale je to minimum, co pro to můžeš udělat.
12:55 .mycTD
to je pravda, na druhou stranu kdyby sel do druhyho auta a zase tam nebyla tatranka, to tretiho a znovu bez tatranky, tak by se na to nejspis potom vysral, takhle kdyz vi ze v tom aute tu tatranku stejne najde...
12:57 .mycTD
Kde zijes? Spad si z marsu? :o))))
OT: na AHC stránkách je zlodějů mraky,že sem musíš dávat příspěvek s názvem: Všem zlodějům :-) ?
tappaja: Samozrejme taky nosim panel u sebe, akorat me bere princip takovehle uvahy - nestals u toho s kverem, tak se nediv, ze ti to ukradli. To bych taky mohl, az me ukradnou cely auto, rict: moje chyba, mel jsem si ho vic hlidat.
To ze ti stipnou cely auto asi tezko ovlivnis, do kapsy si ho nedas, to ze jeste ted nekdo nechava panel v aute v bezpecnym kastliku, to nechapu. A ze by tyhle kradeze nikdy nebyly a najednou se vyrojily? V CR smazky a nejen smazky corujou furt, ne nadarmo se rika co neni privazany... tak proto ta narazka na Mars. Proste to neni nic novyho a rek bych, ze toho neubejva...

05.07.2006, 20:44 |
Pagoš tappaja: Ba naopak, možná přibývá....

05.07.2006, 23:23 |
Pekys Z vlastní zkušenosti vim, že je uplně jedno jestli si panel vezmeš, nebo necháš v autě. Pokud je na rádiu, riziko je jasně vyšší, ale že by někdo lezl do auta a nebyl si jistej že to tam bude mít komplet, to se mi nezdá.
Nicméně jednou mi zbyl spodek, podruhý mi zbyl jen panel. Takže je to uplně jedno...
Jo, ale proc jim to ulehcovat, ze jo. Kdyz budou stat vedle sebe dve stejny auta, jedno bez panelu a druhy s panelem, kam vleze?
Nebo prijedou dve stejny auta, na chodniku se bude jakoby prochazet naka smazka a uvidi, ze jeden majitel dal panel do futralu a odnasi ho z auta, druhej majitel po utichnuti muziky otevira kastlik, uschova peclive panel a odchazi?
Ja vim, dostavam se do pozice "co kdyby...", ale pokud jsi netravil poslednich 20 let na opustenym ostrove, tak ti to musi bejt jasny, o co jde. Ja osobne bych si z auta bral snad i volant s pedalama, kdyby to slo...

05.07.2006, 23:59 |
Pekys Jasně, já to chápu. Tady v tom případě ho ale asi někdo viděl, kam ten panel schovává, protože jestli vlezli do auta, a pak zjišťovali, tak to už jsme na tom snad hůř jak v rumunsku :o((
Pokud je panel na rádiu, tak nemá smysl ani zamykat. Ušetříš za okno :o(
To s tim romunskem celkem sedi:o)
"Co je tvoje, to je moje! A co je moje, do toho ti nic není."
Tak to chodí
no já jsem panel nosil taky pořád u sebe a taky mi ho švihli...měl jsem ho v košíku do ruky v intersparu...už je to jedno jestli je v autě nebo ho má člověk s sebou...jsou to prostě k.rvy a přeju jim tu nejpomalejší smrt co existuje...