Navštíveno 956x

Zdravím všechny , v pátek se mi přihodila nepříjemná věc a to havárka na motorce. Jedu si tak 50-60 zatáčkou, kterou dobře znám a vím,že se musí projet kvůli dírám a jejím profilu opravdu pomalu a opatrně, vyjedu ze zatáčky, předemnou Bílý opel omega předjíždí cyklistu,blínkr doleva, zakouří se mu z výfuku, vidím že zrychluje, já automaticky za ním dělám to stejné. Zničeho nic Opel brzdy a stojí na místě... já automaticky brzdy taky.. ale nestojím, kutálím se, končím pod levým zadním kole bílého oplu. Zvedám se, opel odjíždí a mizí ....
Zastavují další auta co jely za mnou, sedím v příkopě a nechápu co se stalo,proč brzdil,proč zastavil, proč odjel....
Motorku jsem neviděl, odvezli mi ji kamarádi do garáže, já ležím doma, rozdrcenej nárt, rameno, naražený kolena , jen zápěstí a prsty na rukou naštěstí v pořádku.
Závěr: nikdy nespoléhat na ostatní učastníky provozu.

09.07.2006, 14:34 |
X-sat (M)
...brzké uzdravení přeju! Je to nepříjmená věc, jak píšeš, ale to je prostě motorka...
nj je to motorka ale tohle se ti muze stat asi i v aute. ja su zvyklej holt pockat az ten prede mnou dokonci predjizdeci manevr. sice to neni uplne koser pro plynulost provozu ale...

09.07.2006, 14:54 |
JR | Upraveno: 2006-07-09 14:57:19
je to blby, ale kam nevidim, tam nejedu ....

09.07.2006, 14:56 |
Luke_288 | Upraveno: 2006-07-09 15:46:03
jako JR
jinak samozrejme brzke uzdraveni
jajaj :o(((( taky preji brzke uzdraveni...

09.07.2006, 15:01 |
Pagoš Hlavně že jsi živej a že to nebude mít dlouhodobý zdravotní následky. Tak ať se brzo uzdravíš.

09.07.2006, 15:21 |
Q dej se rychle dohromady!

09.07.2006, 15:37 |
Fresh na jake motorce jsi jel? snad to neodnesla tahle?
[ Link ] jinak přeju brzké uzdravení
To je mi lito .... toto se samé se stalo kamarádovi, ale on to ustal a jen skočil do přikopy a nic se nestalo... chtěl předjet auto a nepustil ho (jezdi na jawa 350) tak se zařadil zpět za něj a on z ničeho nic před ním doplna na brzdy ! Dle mého míněni hodně blby humor a takové blbečky fakt střílet !
Jinač brzké uzdraveni ! Doufám, že nebudou žádne následky později...

09.07.2006, 16:49 |
clown brzke uzdraveni .. ,
ale jak se rika .. "co neubrzdis to neukecas .. "
takhle se mi lepil nejakej golfista na prdel .. ale cordoba mela 4 kotouce .. tak se o me zastavil ..
neubrzdil ..zaplatil to cely .. jeste dostal 2000 za nedodrzeni vzdalenosti
dyt jo, spravne, bych mu dal jeste vic, tyhle "lepičský" kokoty nesnášim!
sorry za OT

09.07.2006, 16:53 |
clown Luke .. on mel malo ..
GII .. predni naraznik, maska, blatnik, lampy .. pokuta .. stacilo ..
hele je tam 30 (esicko pred najezdem ze Strakonicky na Barrandak), ja jel 50 .. lepil se tak dlouho, az zatroubil .. a ja se "lek" a sel na plny brzdy :o))))
no este troubil? nj, ja asi zacnu taky, kdyz ted lidi jezdi 70 mimo mesto :-(

09.07.2006, 20:08 |
Cenda stalo se mi neco podobnyho, kdyz jsem zacinal jezdit. Nikde zadna prekazka, a najednou blbec s oktavkou prudce slap na brzdy a hned zas pridal. Bylo to v mirne zatacce, vsude videt, ale leknul jsem se, vzal jsem vic za brzdu a podjelo mi predni kolo. Vysledkem byla noha mesic v sadre a olej na silnici, takze nastesti v pohode, nic hroznyho.
Brzky uzdraveni
Tak ať se z toho brzo dostaneš bez vážných následků.
Honzo... BRZKE UZDRAVENI!!!
muzes napsat kde to bylo, diky (aspon pro nas "mistni")
F.M. Směr palkovice, po pravé straně starý autosalon Daewoo padák dolů, ostrá doprava.... pak cca 100m rovina a ta rozbitá doleva, tak za ní .
hmm.. tak to je presne tam kde kamos sekl na dire litak... dle toho jak to popisujes ...
JJ, přesně tam , je to jeden z nejhorších useku, jezdí se tam opravdu pomalu, naštěstí jsem nejel nijak rychle, jen do ted nechápu, proč to ten řidič přede mnou udělal a proč odjel, když už tam stál.

11.07.2006, 16:38 |
alans Přeju brzké uzdravení. Hold osud.