Navštíveno 1016x

Na dovče na francouzské riviéře, jsem potkal pár zajímavých vozítek, co se Vám budou líbit :o))

S600 V12

a něco pro pywoje :o) sice jen 3 ale pjekná :o) 330d

sorry, ze se vtirnu, ale ten bawec je hroznej :-(
ja taky sorry že se vtirnu ale nemaš foto tohom malyho autička co stoji vedle toho prvniho MB ?
bohužel ne :( to BMW se mi líbí :o)
a když už sem u těch aut, fláknu sem vše zajímavý co sem po cestě z Nice do Monte Carla potkal :o)

jedno GTI

bodovej systém hadr, tam by na silnicích nikdo už nejezdil...žádný auto tam není celý

jedno tuctový RR u Monte Carla

ono těch tuctovejch aut bylo víc :o)))

nádhernej oldtimer

Lexus, zajímavej přinejmenším, kousek dál ve výloze stála 5tková R32, ale nedalo se to přes to slunce vyfotit

jedno netradiční vozítko :o)

takových aut je tam víc, nikoho nezajímá, že to tam stojí ...

to je lexus ? mě to připomina subaru
s dokonce i bráška mýho fára :o) byť trochu víc omlácenej .o)))

připomíná, ale byl to Lexus, škoda že sem neudělal fotku zezadu :(
jedna pro Mr.Z28

a poslední, ať to tu nezasírám, kdyby někdo chtěl větší foto, tak ať se ozve na mail...

09.07.2006, 21:36 |
Cormi všechno nádherný skvosty...
bral bych nejvíc toho prvního S Coupé... v tuningu od MAE by neměl chybu...

09.07.2006, 21:42 |
Cormi
Tak ten "lexus" je samozrejme impreza akorat si ji jeden designer upravil po svem... me se to teda hrozne nelibi
tady je link
[ Link ]
mno jo jestli je tamto lexus tak at mi ocas upadne....
hmm,nektere jsou to pekne kousky.....
to prvni je CL a ne S :-)))
ale jinak pekny

10.07.2006, 10:04 |
Cormi kral007: vim, že jsi machr přes medvědy, takže tě nebudu poučovat, ale jak už sám nápis na zadku auta napovídá, jedná se ještě o S Coupé... CL to začali označovat až pozdějš, na první pohled je poznat, že měl v zadních lampách šedý blinkry a dělený nárazníky... o tohle auto jsem se v tý době sakra zajímal, mam i katalogy ;-)
Stejně jako mě pořád fascinuje tohle starý Sko... na fotce první verze s ještě jednodílnýma nárazníkama ;-)

10.07.2006, 10:13 |
Cormi | Upraveno: 2006-07-10 10:17:28
Co se týče toho Lexuse, spíš bych řek že to bude Impreza "předělaná" na Lexus - viz logo na masce... ale TheTimo přece neni blbej a když říká že to byl Lexus a viděl ho na vlastní oči, tak mu věřim ;-)
Vůbec mě ale nenapadá, kterýmu Lexusovi se to nejvíc podobá - bude to nějaká záhada... ta kastle je pro mě jednoznačně Impreza... a v Subaru se docela orientuju, protože otec má Legacy a do servisu mu neustále jezdim s autem... Imprezu WRX, někdy i WRX STi tam mají vždycky min. jednu a za tu dobu už se tam vystřídalo několik faceliftů...
Kupé
Detroitský autosalon 1992 se stal místem kde se představilo nové kupé s hvězdou v masce. Nové 500SEC a 600SEC využívaly motory řady W140, jinak byly designem mnohem svébytnější než tomu bylo u stejných dvojiček u "číny". V červnu 1993 se z nich staly S 500 Coupe a S 600 Coupe, nicméně nápis určující typ karosérie se na víku batožinového prostoru neobjevil. V březnu 1994 představený S 420 Coupe rozšířil nabídku směrem dolů. V červnu se všechny modely dočkaly opět přejmenování, stala se z nich třída CL. Viditelně se menší facelift projevil pouze nárazníků s integrovaným (a stadardně dodávaným ) Parktronikem. Xenonové světlomety se na rozdíl od sedanů začaly montovat v základní výbavě. Ostatní technologické novinky a prvky výbavy byly uváděné do kupé souběžně se sedanem.
Za šest let produkce model udělal radost 26.022 zákazníkům.
jediný auto, při kterým mě "cuká" je ten Aston na obr. ve 20:45 (vzadu za tím "náklaďákem").
To starý Porsche je také dobré :-)
20:48 i v Řecku to jezdí... jako free transport do baru :o)

to porsche je puvodni carrera RS? to chci
nevim proc davat na imprezu znacek lexusu......
jinak tak jeste te Aston...

12.07.2006, 08:05 |
m-t-s to neni logo Lexusu ale toho upravce Zinamd viz odkaz...a je to subaru

12.07.2006, 09:09 |
JR

12.07.2006, 11:01 |
Cormi takže jasná Impreza a záhada je vyřešena :-)))

12.07.2006, 11:58 |
empiK (M)
on uz na to kapnul 09/07/2006 22:38 deekay
a dokonce ta sámá spz :o)