Navštíveno 844x

Zítra jedu podepsat pracovní smlouvu do Prahy. Musím, ale mít vypis trestního rejstříku ! Je to na počkání, ale nevím kde to přesně je... ! ? Může mi někdo poradit ?! Přijedu na Florenc :o)

13.07.2006, 18:15 |
dj.DEKL | Upraveno: 2006-07-13 18:23:23
Potom metrem na Pražského povstání... a kus pěšky.

Když jsem si byl v Praze pro výpis z trestního rejstříku, tak tam byla fronta asi 150 lidi... přeji hodně štěstí :-)
jj buď tam tak kolem sedmý a do hodiny budeš pryč.
Chce to prijit pred otevirackou, bude tam sice hafo lidi, ale ubejva to kupodivu svizne...
NO jo no, ale bohužel nemohu přijet dříve jak v 9hod :o( takže mě asi :o( obleje z té fronty !
JInač jsem uvažoval že pojedu metrem na I.P.Pavlova pak skočím na 11tramvaj a na nám. bratři synku skočím na 18ku a stoji kousek od toho ! Tak ještě nevím uvidím :o) ! Jinač díky :o) ! A někde pobliž nějaky hifishop :oD nebo někdo známej ?

13.07.2006, 19:46 |
Pekys | Upraveno: 2006-07-13 23:16:52
Hele, byl jsem tam minulej tejden, a relativně dobrý. 150 lidí předemnou zmizelo asi za 45 minut. Venku jsou lavičky, takže se tam dá i sednout a čekat. A radši než to harakiri co píšeš s tramvajema, tak popojeď metrem z Florence až na Pražskýho povstání a podle tý mapky podejdeš 5.května a jseš u soudu (vchod je tam co je křížek na mapce). Určitě to bude mnohem rychlejší.
Jen tak pro upozorněni :o)))) v Praze se nevyznám absolutně :o))

13.07.2006, 20:07 |
Pekys | Upraveno: 2006-07-13 23:16:14
jednoduchý jak facka. Florenc - metro směr Háje, vylezeš na Pražskýho povstání. zorientuješ se podle banky ČSOB, která je na rohu ulic Lomnického a Na Pankráci (na mapce je symbol dolaru), pak ulicí Táborskou podběhneš 4proudovku 5.května a jseš u soudu. Oběhneš budovu a až uvidíš dav lidí, jdi do epicentra a vem si lístek s číslem. jo a nezapomeň si při čekání vyplnit formulář, kde potřebuješ i rodný příjmení matky apod. Formulář je i na netu, můžeš si ho vyplnit a vytisknout. Vevnitř budeš platit 50kč za kolek, pokud ho nemáš.
edit <i> <i> <i> kua, Pražskýho povstání musíš vystoupit. sorry za mystifikaci. Si mě tim I.P.ákem nějak zblbnul :o)
No když vyleze na I.P.Pavlova tak to bude docela koukat :o)))
tam to jede rychle jako sviň nikdy sem tam nebyl dýl jak 20 min, zavolej smradovi až vylezeš z busu ať ti seběhne pro lístek a než tam dorazíš budeš akorát tak na řadě :o)
To je nejelegantnější kombinace. Tím ti ušetří dost fronty. Z metra vystup trasa C na PRAŽSKÉHO POVSTÁNÍ. Jedno kterýma schodama. Pak se zeptej, to ti každej ukáže, nebo popros Smradu, jestli by pro tebe skočíl k metru. Ale je to fakt krátkej šťouch přes náměstí a semafory máš pod kontrolou, ne? Fronta bejvá hrozivá, ale vodsejpá to rychle. Čau
Díky moc všem za hodinku tj v 3hod mi vyjíždi autobus ! Díky MOC !
Kua odkud jel že vyráží ve 3 v noci a je tam v 9 ??? Z Ostravy?

14.07.2006, 08:25 |
Yawor poblíž bydlí Yawor, hifishop tam není zato je v okolí 200m asi 6 hospod ;o)
HEH teď sedím na václavaku v jedne internet kavárně.... jinač bych zbláznil do doby než bude schůzka s managerem :o))) ! Jinač Kotass vyjel jsem v 3hod ráno a 8-15 jsem byl před Florencem :o)

18.07.2006, 00:28 |
erix7 (K)
pise se rok 2006 - navigace v debilu funguji perfektne. sou za good money.