Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > TO: SilverGhost

o Navštíveno 449x o
o 13.07.2006, 18:12 | xxx
čau čau...ty máš tyhle stránky: [ Link ] viď??? můžeš mi říct, jak se připojuje třeba ten první monitor na dvd??? přes jaký kabely??? já jestli by to šlo na externí dvd...

o 14.07.2006, 08:35 | Borin
SilverGhost je agentem Corner autohifi...
o 14.07.2006, 18:08 | SilverGhost
Nejsou to moje stránky, ale prodávám tento sortiment. Většina těchto monitorů se připojuje přes cinche, jak zvuk (pokud mají vestavěný reproduktor nebo IR vysílač pro sluchátka), tak video. Jinak ten první monitor ještě není v prodeji, je to novinka a bude k mání tak koncem srpna.
Jinak pokud si vybereš nějaký jiný, můžu ti k němu stáhnout návod k obsluze, kde máš i vymalované připojení. Kdyžtak na mail SilverGhost291@seznam.cz, stránky www.corner.cz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3242 sekund.