Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > for Juris

o Navštíveno 900x o
o 16.07.2006, 23:58 | MarauderZ28
až mě budeš chtít opět pomlouvat dělej to tady a ne za mejma zádama ubožáčku :o)

o 17.07.2006, 05:50 | Juris
MarauderZ28: co to meleš?
o 17.07.2006, 13:59 | MarauderZ28 | Upraveno: 2006-07-17 14:02:12
nedělej ze sebe idiota moc dobře víš o čem mluvím ... Pepíku z A ....
o 17.07.2006, 20:00 | tappaja
Myslim, ze je to zraly na sebesmazani... :o(
o 17.07.2006, 20:49 | MarauderZ28
nechápou proč bych to měl mazat když tenhle blb o mě píše takový cinty po forech asi aby ukázal jak je hustej a světovej ..
o 17.07.2006, 21:16 | Juris
MarauderZ28:
jo ták...
no tak to ovšem pozor to není pomluva,ale holá pravda(asi jako ty jsi si neviděl do huby,když jsi hanil to erko)....
u mě jsi arogantní člověk co si myslí že když mu tady pár lidí leze do prdele,pokaždé když nahodí nějaké fotky svýho auta,tak je kdoví jak světovej!
Ale já na tebe seru a co jsem napsal za tím stojím...tak nemachruj a slez zase na zem!!!
Končím debatu!
o 17.07.2006, 22:09 | MarauderZ28 | Upraveno: 2006-07-17 22:13:36
takže asi takhle - idioti co jediný co dokážou vždy pokud je nějakej spor vytáhnout moje auta jsou pouze k politování hodný závistivý ubožáčci.
Kdybys nebyl zaslepenej blb pochopil bys o čem sem tam psal a že proti škodovce jako takový vůbec nic nemám, ale proti superlativům některých účastníků diskuze, jenže to Ty těžko pochopíš ... Nechápu čím machruju tím že dám fotku svýho auta ? Opět závist chlapče asi stejný jako když ty sem pleskneš nějakej VT ... takže nemachruj a nic sem nedávaj pokud to má platit oboustranně ...

Prostě celý Tvoje posty jsou jen naplněný závistí a zlobou, musím se smát neb opravdu mám radost že takovýhle nuly doháním k šílenství ...

P.S. zamyšlení - zajímavý, že lidi co maj pořádnou škodovku to co sem napsal vůbec nebrali jako nějaký hanění škodovky a souhlasili semnou, jenže to Ty jako fanatik nemůžeš pobrat ...
o 17.07.2006, 23:39 | Juris
Prostě celý Tvoje posty jsou jen naplněný závistí a zlobou, musím se smát neb opravdu mám radost že takovýhle nuly doháním k šílenství ...
:o)))
...ted jsi se popsal přesně :o))))
...škoda,že mě neznáš,já jsem ten poslední kdo by někomu něco záviděl
Ano a jsem do škodovek fanatik a nestydím se za to!
A že s tebou souhlasili? Ano zase ti co jsou hotový z tvého nicku!
...je to o5 další nekonečná a zbytečná debata,kterých už tady byli mraky a která nemá smysl.Opakuju že si stojím za svým názorem! A pokud se ti něco nelíbí tak to tam těm lidem nepiš,myslím,že uděláš lépe!
Jen tak naokraj každý druhý co tě zná si myslí to samý jen to zatím nenapsali
A co se týká mých VT?! Zeptej se lidí kterým jsem některé dělal a pomohl třeba zrealizovat ůpravu auta,jestli jsem nějakej machr,nebo jak jsi mě nazval :o)
PS: a neboj já mám pořádnou Škodovku... :o))
Pa!
o 18.07.2006, 00:15 | MarauderZ28
jsme na diskuzním foru takže rozhodně Ty nebudeš diktovat co mám o autech nebo o čemkoli jiným psát a co nemám takže pokud se mi něco nelíbí psát to sem budu i když ty budeš rudej vzteky a lítat jak čertík z krabičky, nic s tím nezmůžeš takže si budeš muset chlapče zvyknout ...
největší ubohost co na forech je je brát si do huby auto toho druhýho navíc když ten post s osobním vlastnictvím aut neměl nic společnýho - to dokáže jen ubožák kterej nemá argumenty
nevšiml jsem si že by mi příkladně Kapka v něčem pochleboval nebo byl ze mě hotovej to si zas vymyslel naprostou sračku jen abys měl ospravedlnění pro svoje keci - prostě kdo souhlasí semnou je ze mě hotovej takže kdo je proti mě je asi hotovej s Tebe viď ? Prostě nesmysl ...
ohledně VT ano vím, že jsi machr a v tomhle Tě uznávám, bohužel vůbec ve svý hlavě nepobíráš co sem napsal takže než něco vybleješ kapku se zamysli, možná Ti to dojde a já Ti teď pomůžu abys to měl snažší - ty si sem opět napsal bludy, že sem dávám auta proto aby byli lidi ze mě hotový - (tak tohle Ti muselo dát hodně práce vymyslet) a já Ti oponoval, že je to to samý jako bych napsal ať sem necpeš svoje VT chápeš jak sem to myslel ? ne viď ? tak ještě jinak, já sem rozhodně necpu svoje auta abych frajeřil neb to by pak frajeřilo 90% fora a tudíž si ani nemyslím, že Ty pokud jsi sem cokoli kdy pleskl nebo na TF nebo kamkoli jinam bylo kvůli frajeřině, pochopil jsi ?
Jo a nejlepší je se zaštiťovat lidma co to tam ještě nenapsali tak teď ještě tu pohádku o Perníkový chaloupce ta je taky hodně dobrá ...
o 18.07.2006, 01:26 | Juris
...bohužel je to tak jak jsem ti napsal a na tom prostě nic nezměníš ani pomocí urážek ani jiným způsobem!!!
the end!
o 18.07.2006, 02:51 | MarauderZ28
žvatlej si co chceš a jestli si myslíš že sem to sem napsal abych změnil Tvoje mínění tak jsi blázen a navíc k smíchu :o))) ono co taky čekat u člověka bez argumentů a srabíka ...
o 18.07.2006, 08:15 | Alííí
Myslím, že OBA přeháníte, ale nechci se Vám tu plést do "smysluplné" diskuze.... :o/
o 18.07.2006, 10:18 | Nevřis
Juris..nedej se :)
o 18.07.2006, 15:15 | Juris
...jsem srááábek...pomooooc:o))))
Nevřis: v mém věku mě už může rozhodit jen atomový fyzik:o)))
o 18.07.2006, 16:39 | zazaa
"v mém věku mě už může rozhodit jen atomový fyzik"

kua co ja se tady jeste nedozvim :)))) konecne sem se po x diskuzich se zasr*** byrokratama zasmal :)))
o 18.07.2006, 17:16 | Juris
zazaa: já už se jenom směju:o))))
..přijedeš do Přerova?
o 18.07.2006, 18:37 | zazaa
Juris: rad bych .... jen furt nemam kola, ale snad zejtra bude opiskovano tak jeste tunel do lakovny a jedeeeem :)
o 18.07.2006, 21:08 | Juris
zazaa: no tak to je v klidu,máš jěště celkem čas
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3854 sekund.